嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下
6 m' N1 ]( W- ]: |3 M; |但....5 G5 d5 ?; A$ y5 j" _7 H
1. .抖唔抖到氣架?9 @4 O- s: b" ^
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
( ?$ v0 h" N, Y% M" f! G2 y# R可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
" k! ^0 \8 b/ D我覺得有少少分別的1 {3 F3 {& h3 d) x+ F
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過) a. Z# a0 O- g, ?4 V  \
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 3 p+ ?7 n: Y* v" p1 `) E1 f% {* y6 c

% p/ S: P) @' J我覺得有少少分別的6 X1 `1 n7 o3 [: x7 X
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
" c9 y" v5 S/ Y% Q# V7 G% K  E當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
$ Q. k3 s) c1 D( ~1 b% v; u* S
1 @0 h* N5 ?8 D% B

0 ^8 o+ K3 }3 X  D* S. ?/ k. k認同
8 X, a* w3 f7 z& o' n9 O5 @6 D6 Y- k
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
8 J- P8 g$ }. c. g7 H好好feel
& ?8 X# }1 x. Q  f  u4 M8 k
; J( M3 c6 U) s, R3 r# G0 `4 \小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?8 K& t! X% J6 @( k8 A2 U! `% {
著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
- I' }, @; y2 u  j' ~' c
# @5 I# G, D5 J2 h2 Z3 E我覺得有少少分別的
2 a  g" G* c& N/ I全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過; }8 H  N; M- Z) u
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
. Q, n0 Z% D; C8 J% A& F$ y8 U
3 e0 }5 g9 p; c1 e& Q: f6 p1 h
7 M% e4 C5 C; @; u補充一句, 你個套有連頭套嗎?) f1 {# a* j% u, T8 k& u7 J
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
1 E: K2 J$ K' u3 O1 d/ j) ]# K/ R4 [3 t7 v( x' G/ [6 |) O& ?

1 }  M/ F* g! ?4 t$ a* W2 G# M; W4 Y. C( z1 ]1 G) s0 ]4 O
補充一句, 你個套有連頭套嗎?1 C+ j- {6 t" I- _% `+ u$ F
有就更好, 感覺更神秘!!!
1 B5 g3 l0 ^- t) g2 w) ~我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
% Q% K% z- G- [! X4 \$ G5 g! l& O值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
  P1 g  v9 Y" s- x0 D) m
$ F8 _! R& t! y* ~+ g6 I) b+ h4 M我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
6 p+ ]9 p- a+ Q值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
6 q5 s, q" c& E8 t9 e/ O! ~: M
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
- P7 s: u) T. {6 `) @' ?4 ]5 J
( C# M$ H5 L6 z我都想買件, 買size定係度身訂做?
" A" L6 ^( q0 d, J1 ]. K
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
6 T: P; N/ F6 f; [! L+ D2 Q豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
- ?' w: [( P7 l' Q1 T
有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?- Y' L1 Z9 ]/ D$ H8 o
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M