嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下4 c- F' a  l& _5 V2 Z3 Z8 z- l
但....
/ v* o4 `) B' V1. .抖唔抖到氣架?- U8 |6 N* k3 l+ q  E4 x  C+ ]: F* G
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
, B, _& w! u  v! u" G可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
% C: s" u" o% }8 F' {% f! ?4 a$ J4 e我覺得有少少分別的5 p# H) z) n9 J9 v8 K  o
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過) @! p3 Z6 l, Q& e( k
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
2 }, Y# W" @% P" T! j/ ^6 {9 ?& Y/ l1 W. l1 g4 P! x3 J
我覺得有少少分別的
- J3 s0 a& ?8 t+ }& l全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過( M6 P+ v  I: M0 K; b
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
0 K3 C' G) ^! c4 N% Q, b
6 n# D+ I% N7 V' _1 j" ?& k1 T6 W  m
認同
0 T! d7 B: n7 U5 Z* F) f; G9 {7 I
6 A0 z& l+ q/ X4 [% N: z( Q我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
. n1 d3 j' R% w- w/ [1 Z. v好好feel7 H3 @# Z3 |9 Q$ ]

9 n7 `/ g8 w$ L5 Z9 ?# M小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
) Q, J8 q# |8 L- U8 G著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
0 v! c  F5 x6 x3 M% M+ w% H
4 j+ E9 j- e, G7 m1 ^' F7 a/ L/ G. P我覺得有少少分別的3 F! H3 J7 J2 ~2 D0 {3 g
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
' c7 m: t, N( {! Q當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
* w8 Y3 W' s! K& s) z* c- w: W! }

4 R* Y6 ?( V% ]( B, g9 W& n5 G, a" U& n2 M# M- u
補充一句, 你個套有連頭套嗎?/ B6 d! N+ F; a; }7 T
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
9 X9 s3 M) i: f5 z4 W1 w) f8 ^( \" S1 v2 H  o
2 {0 k+ M% G8 A  T: c  G: D
2 D. A+ }* a8 M" b9 N
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
8 }1 }% K  N) m" \+ w9 }% n* G* z" k有就更好, 感覺更神秘!!!
* H) S: M* V- V3 y, j6 E我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.6 d5 w  t* V& ?
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
. u. g# T8 N4 j" H7 [- S9 X! m% n" d/ f+ V' {- P8 @& [( l
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.) `+ u$ Q+ X$ f9 W4 y
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
$ G8 f% w; Y/ Z
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 7 n- o  U, A2 @; R6 F6 i" G

, x% D$ M0 t$ X8 E, O# u. y我都想買件, 買size定係度身訂做?
4 i4 j1 O- V! e; J* F1 R度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
6 ]/ w' k, t. d8 k! ]豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
. p! F9 p9 d* R% ]5 `8 q5 _
有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
/ V) G/ W0 H, R: \8 }6 `& |" asize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M