嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果可以試下只係個鼻開窿然後再限制呼吸到極限就正啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-27 01:09 發表
* L$ T3 i* K. O4 L" Q* {" |" a頭套萊卡,其他PVC咁就正呀
* x1 K) g5 Z  B  O' W! e

3 [" p/ w) B4 O# g係咁有d怪,係為左有令面又抖氣不如開窿啦,外觀上差不多;為左舒服不如成件lycra啦.
& X# j2 b% }+ T2 V# y; R) X: `% n' o' a- }7 R( }" _; y$ [1 L( Q# ~0 q
引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-27 02:27 發表
, A4 Z/ Z1 M- W5 W8 ~
0 c0 D$ N7 f9 r  @/ J: K0 O$ {即係, 如果係lycra既話
0 D/ f' S0 }$ J# u著佢全日, 既可以睇到野
; g! `1 S+ ^  @0 r: k又唔會抖唔到氣
; u9 H$ n. j$ ?( C& @" c" _亦夠貼身?
: S% F& R- L8 B5 @4 ]* o; i4 B9 K: [$ D' B3 v" L" r& i4 T
我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.8 c* O( X/ ~" U* ?  h% L
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇頭套手套出街都得,又可以保暖當打底衫,冬天fit哂.

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-16 21:28 發表
  v/ D5 T& |2 \. M5 n# X/ U6 N應該睇到少少既0 V8 V; t# r3 l/ y1 k
但係會唔會著呢件緊身衣去游水?
' U% Y# |( J; R% w$ y7 \( k6 P  N
! l; [1 o' ?0 n3 ~0 j
@@去游水...
9 J8 l9 D# R5 ]3 V倒不如去潛水啦....
. A* E' Y; ?9 [5 H4 c( j實在好似潛水衣..
* x& U" B3 U, Y6 x但係咩都睇唔到...好咩=.=

其實就算著成日都無問題架, 可以自己除, 除非你係俾主人綁住衝極限

引用:
原帖由 justice2004 於 2009-4-28 00:44 發表 ' ?0 i- P2 ]6 @9 ]5 e9 F

' }8 ]9 W0 i. }& ]+ p  g2 M1 J0 c9 J  h5 h8 h& K

Z7 ?9 e2 c2 B$ c: J" h8 [@@去游水...' T; }  G* q- t7 w5 {# p+ V  X
倒不如去潛水啦....- [' a3 D, T/ U
實在好似潛水衣..
/ O7 T- D+ P- Q/ y但係咩都睇唔到...好咩=.=
6 f" T8 w7 A# I1 l9 i( f  x% F
其實呢件係要黎feel要黎開心喎..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-28 00:04 發表
) }) j1 c& U0 T/ L% s- g! L9 o- I; i! {  C! D: X- {7 _5 }+ T

) W" t1 Q5 |6 U
- L/ G9 i, s. g7 Z4 o, g3 `. Q
: d7 {9 F8 h1 j: O- E+ |9 J, @: k我覺得lycra既zentai係睇唔到野喎,但會見到光暗.- e9 [/ L* c3 G" N- f) D$ h
多口問句,其實點解著佢全日?真係要全日,就不如普通catsuit,冇 ...
3 [* y' T  u7 t2 C* C' C* Q: N5 D8 W5 X# V1 z
講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢$ R9 Z, P$ V: t3 f* M- X
; y' z( m3 j" Z# @
咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢

著住去踩單車都幾型下

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-28 20:18 發表 5 `& Z. @6 f+ g! b/ H
" d: V% }- I, F0 s5 w+ B

+ X- S  y2 i5 Z: r9 I講下者... 可以過夜我都願啦... 有屋企人同住...邊有可能全日呢1 N$ b8 L3 Y5 r

9 w1 Q- t1 l. L2 M* `咁似乎唔太得, 如果睇唔到野既話, 撞死都未天光呢
7 s9 U  W! [# [2 B2 Q% K6 J
1 O5 ?; k% O) y" h3 c
所以要開眼個窿囉..唔係既話就靠摸囉..

開個眼窿就失去了全包的意義了

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 09:09 發表 + M  F  \. C1 K. t  `
開個眼窿就失去了全包的意義了
! @' u3 g  O& I" V" O

/ l" g8 a$ ?/ P5 q/ W當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦../ A8 m" d9 j0 R0 ~9 ~9 j
8 R. a+ X* j, H# j. a

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 12:02 發表
6 Y& `+ x; I; @1 D7 g
) }( S! K% Y/ u
! U$ A& p5 ?& X* Z' C6 `' j當然啦,睇下要全包既feel定係可以睇到野周圍走,邊樣重要d啦..
, o3 u" Y8 e* Z9 h* W) s9 J4 N
睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 12:58 發表
6 E2 G. p$ ^+ l  w- m; `
1 w( `4 C! V$ n7 A睇唔到野無助既感覺再加埋全身包到實既感覺!
# a, N) |3 e7 z4 Q' v& j' E/ D3 t6 I$ E& Y5 ?5 K/ X- d* p0 X; q+ a

6 ?$ P. I* m/ `- ~1 N& K% D再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. 7 c& o4 z$ x- e5 \$ A0 L5 T7 w4 b$ j
仲有埋double enclosure添..  ; Q  o1 L" [% ]
; J* S6 N' l4 b4 v1 H5 X
又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
, V* A6 H) H5 D& {* e
8 I1 ]0 o. V! c/ G..得左  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 13:22 發表 7 v- Z; X2 j5 _/ a  v
2 c0 P2 Q- B! c% }# J3 j' L; ~4 b

3 l, B, r$ d3 K: U3 X( K0 a( k" z5 C6 s2 ~! q
再唔係一件開眼一件唔開,但要睇budget啦.. : j, Z2 M' i- b
仲有埋double enclosure添..    X& d4 [1 V9 n2 u$ ]3 ]' S# s
5 X( X& V/ s* Z1 K7 P' t
又可以一件開眼既加一個頭套,又得.. 
4 k/ P* |; ?$ R9 w4 M. `
3 |. ]! [8 w" A) E- n0 N..得左  
! J. o' K) @4 u. U* W2 B& ~( w2 S
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 14:03 發表 % E9 G8 B. ?0 ?' S: t
, t5 _4 f+ q5 Z' k5 m' T; f6 Q
買兩件太貴了, 同埋個日本網? 唔識睇XDD
, m: T+ I: @8 V) R) F  r

' K" W/ A4 h8 Q! a9 b一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-29 14:48 發表
/ \+ g% p& @9 O; |& Y  `2 {, l7 T% r
) c7 L) |: K2 c% }; N0 r" {+ i
一件開眼既加一個頭套,應該唔太貴下.. 
0 N0 d7 w' Y3 g) |0 j但點先買到呢???
! r. b  l0 R" q1 `' j, B7 H3 k: S" e唔識睇個web

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-4-29 16:08 發表 7 d" s' Y8 d8 E4 ^; j8 C, v

. G: {, c2 i; S9 R: D# X3 i) g但點先買到呢???. N! s0 f- k" T( A& F* [
唔識睇個web
; h2 h& r3 P6 u6 D* y
9 ]( u$ R  R* i: @3 d咁就要JGARY兄幫手  

香港無得賣咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-30 21:28 發表 : ], Y. T- B( }
香港無得賣咩
4 S* y5 ^, h- \; \4 Y: B# f, _: R1 a3 `% G  W: ?
唔係,只不過配合一下,純粹講開又講...

講到著就覺得萊卡會舒服D
4 r' Q1 ]" q; t) ^; r1 c膠既焗到出哂汗都幾辛苦
) N+ @. e& e( ]8 {8 ^, ~不過小精靈要限制呼吸
+ u9 d( k5 w. j! E( Z8 a2 z所以都係膠既會適合D