嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...) c( p7 ]. `9 h1 d7 _0 i2 b
好似睇唔到.... ' R0 Y* D7 J' H% p9 o5 k2 J
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩
9 n8 i! `6 F+ c5 Q9 j  l; A膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 ' p! ^; `  N: R: k0 A+ Y' |' z
多少都會睇D啩1 i0 ?0 p9 V# z. l
膠既先睇唔到咋係麻
: j7 r9 l; c1 y1 Y: g
9 p# r+ {/ e* _5 J8 f$ A) X2 [' N( E) R
剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...; s, R/ J" S( b8 j0 x
膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
* w4 k) ~) e8 w" U9 Z+ y9 e8 `睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ' P4 H# P' s! D! T/ r
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架6 L  |* p6 A0 j- H0 a
睇唔到野好無助咕喎
. o! `/ F$ P0 v1 \

4 u. W  p) I0 d5 i5 L若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..% x$ m; T- l" G5 [  _0 \  r2 V
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表
0 L1 L# }/ K( y) Y- I, K" I; V7 F+ _0 Z0 D$ |5 E0 b/ Y2 b
# Y0 Q7 E- N( ~
若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
) j5 \5 J3 O* o2 }無助都係sm feel既一種...
6 o) u  g7 J" b7 k8 V8 U
. w) }4 G/ c. V! ]5 X) ~咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表 / p" i- M4 ?' E
吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
( t  g. l& d7 a# M) y1 |; ^% O7 u3 l* [/ n
終於諗得返點解啦...
) {( W1 U/ c5 z9 E"全身絲襪緊身衣"/ ~% w; m- e( G+ R' G: O$ r
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪+ u$ i5 O5 A, ^1 i
  G- e; j$ M  l5 c( H8 u9 J8 X, v
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.& K8 f+ a. E# }6 O& z3 r" p: K2 |
8 d, x" U1 l/ ?% N  K
"全身絲襪緊身衣", M6 b7 K* ^; O! B! J) f& V' w
=先著絲襪再著緊身衣6 G8 G( m3 F9 |8 D2 p" k- W4 I
2 i& m% P8 j# e7 f, h
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.9 ^5 n! q, E1 R: K' T* r, x0 m

) x' H2 o0 j: ^! ]2 O2 X最終都係睇作者點解啦.... s" b, S& |* f# P  l
- V/ h$ b, N( G. `! A; J
(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表 1 x$ @9 A6 n4 E

; n7 _( l! ?  N& {# {/ f7 U0 @
  s" [% E4 ?9 ?# B2 S咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
, W8 _& |0 Y; g+ w, t, }
, d4 C, M1 b. i2 M  K0 b都唔一定, 一個自綁仲無助...
- u* o2 X8 \+ S  m! H! Z) w不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話
' x% [9 U2 E/ w6 U天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
/ ?% r  ]4 ?6 w0 }# ]: M; U
4 ~) Y) N+ v' ]% w
) e( J! P, E+ V1 K5 ?終於諗得返點解啦...
6 [4 i+ v/ j" G3 J"全身絲襪緊身衣"
9 C1 q4 _0 E8 J- f4 w. Y$ ~=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
( w1 y! y" W: Z+ B6 ~3 d% P# {, X5 a4 t0 G; j; E
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.( Z  N3 R) @, L
2 G9 h% S! I. p0 F( S
"全身絲襪緊身衣"
  `2 b8 D( y2 C% ^1 U0 q4 r=先著絲襪再著緊身衣; K- w! ], O8 A5 K
5 g8 B" n2 a" {: M& {/ k
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
& @8 B2 C( c" \, ]: T5 E
' t3 {, C! r( v8 _8 X
9 ?( r1 H, S: Z9 y
作者呢個諗法真係唔錯喎5 P3 g. b, n7 ~, S1 w6 E4 E$ t+ j
搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
+ z6 P6 a% |( L. h" t8 u  y: `3 x, y

$ z6 ^9 K1 M9 v5 i- I" m  }4 Y
  u% b* W. r1 s- e& n8 ]  D8 U* a$ ?作者呢個諗法真係唔錯喎4 U) P, B! q: H, B  ?# G' \
搞到我鬼死咁想試下
  J% K5 L. Q$ s, K6 Z3 Q' E& h7 U: _5 u8 J+ H/ H( d
作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d
/ |5 d' U; U- W' E7 N+ I0 s/ p2 {. u) g( _6 U% O
...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎
5 X9 E/ z3 k1 g8 Z0 J& R  P" ]諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待.. # N: v9 d3 V: e
你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表
3 l; o" }- L- ?# t' L- g7 D( ?唔... 真係有d期待.. 0 a% d8 C* T& R! i+ {
你應該到時寫番個用後報告...
" D5 [- g" q, H1 E2 ]+ H
0 x1 I" q& V: {) _; T5 F2 ~
一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶
. h* S6 m: ^6 N2 d5 {1 r還是等多排先有機會上去
3 J! i) Y1 F" S# ]5 {, o# R到時我會買萊卡的緊身衣
/ r( l. C; C' l4 O$ O2 P始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?
0 J! O5 ]9 J# c: H! p) Z  N3 D& r係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多6 t; w5 u% M& U% k& S8 I
不過我好怕膠衣架5 W6 P. y5 u$ z' [; t, ?
會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多.., \) R2 s1 d0 d& Q, ?
我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..
4 ]& Y' W) ~  @' A! v0 H+ S而且latex d膠味好勁,都幾難聞..
' w" L1 v5 ]4 Y6 j: g$ l當然令既lycra就唔會啦..2 ?/ z$ E& k! X# G# k) b3 m/ B
* s( r1 o! x  Y2 k) c0 x2 {( H2 B
敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
, Q) j. {+ E) W2 Z9 x所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表
% O" N! @1 U# w: e0 C令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面! K2 h1 |7 X" B/ @& W1 t
所以令唔令都無咩所謂既
4 n5 E2 M1 ^) k! h, c

% a# g+ K  X: ^- ~$ x, i: _" [/ Oexactly 啦,完全係我之前個case.." F/ |+ `3 l& _9 K; \
甩又甩唔哂先唔掂  
5 [) K2 [% z$ z7 U& S1 ~7 v' L! |# S所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫..