嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
$ u( G* I! M$ e5 l; h: s; f- r麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享, W7 J- M6 I) R! ]- F
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
% ^$ I! q& M) q0 q6 X$ C" ?如果搵到同埋價錢唔係太貴0 ^3 P& G2 B) Y* d. l
麻煩關照我一聲喎
/ q8 W: `! Q" o% ~1 i5 Z
! i# k, B  i; D% A# Q
一定一定,有好野必互相交流..  7 w( R9 H+ e7 |0 N, s! ~( Y

+ j) y% f* o1 G! _下邊呢位真係當泳衣用:. I: E1 L5 t$ v) e: _8 d( q
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 0 m) k0 @& h7 i7 y. R+ y' f
邊到有得買先
' j3 J/ c( i) `' T6 d
$ g5 v9 \/ L. P5 S% {
yahoo auction 有人賣緊..
& H! q" H/ ?5 t" s! Z: _. H不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 ) p. Y) Z  k+ u6 u8 M4 D
9 q- M3 h- `! J/ U* g
1 R# f2 {0 q6 f
一定一定,有好野必互相交流.. 
/ w8 a: m) H, a+ @: x
7 F1 ]( `0 G; ?4 X; t, Q9 f下邊呢位真係當泳衣用:
/ V9 A- E$ Z. m2 Ghttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
, p! D) }$ b8 V5 K3 ?
5 P, o; j# b9 `3 M( ?  J8 t# g6 T- u
呢位外籍人任真係掂呀
% {, s) t$ c5 Y8 P佢著果件應該唔係膠衣
- @1 R! p" ?* J% K$ s* q濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
' T# z: R9 V, ^, w6 {" Z3 C  |5 Qhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U# Y* X- I0 A' b/ [/ A) J

5 i2 h( o6 y6 {% A% m- C0 T呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
& Y1 F! I7 z! W1 o& Y# w5 H. j6 Chttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
/ R$ c% `, {8 j; _! b喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
, {3 k; v' }; ^# t著埋出街果段最正呀
" n6 H* N( c. J+ {喺香港會唔會比差人拉架
- F+ Q( y$ F. ?* n# y7 A
7 o7 Z9 Y+ h; S1 ^. e0 c哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
3 V. S/ n+ j2 n& _/ R$ o8 k有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架. }& ]% g; N9 y) q+ F- Q( p! L
睇唔到野好無助咕喎
' e* ^; W& T" s9 ~. B6 W# j; z1 v我直頭會返唔到上床...
. y& [' b! I& M) \* L+ F一定撞死都似
' f0 N" S) \; U" B0 n8 i咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
  R' ~" P8 `$ R我諗住如果頭套可以分開既話3 w7 `# m" U/ p: D
天冷可以著埋出街,正呀
0 l- j* A+ F, b- I* J0 w
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
+ G# Z" R6 u5 F1 T7 n3 i. r6 N. \- N% m. R
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
9 o! A2 a) v! ?, C$ X/ u' [$ T' t
咁可以响重要位置開窿啫..
4 H  `, Q4 K5 D) Z; ?" {% V( w% f2 U+ U- x
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
  Y- H! X. _+ e& p" `5 z我諗住如果頭套可以分開既話
$ j" F' o% {5 D) G# N( _天冷可以著埋出街,正呀
8 M% F  _/ C/ K6 _& |1 b3 Y5 [: Z1 P# T( I5 J
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ; b: |2 m( _2 C* N

- D$ \( A/ ^+ X% a: K
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 7 g! ~1 b, |) w/ l7 z# F) r$ v/ q
膠既留番冬天著.., Y4 ^; L/ z/ d+ t8 o0 A
$ H4 c4 d3 G" O2 @
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
! K3 I0 y0 g  C- s: d有神秘又有方便, 幾好   
9 i9 ~- h5 M& |4 q. y
. d+ \6 s# e! ?. {哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:( W2 o$ [0 I. J
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 # M* T1 l" \: J5 V
5 P6 a1 h1 _. x' K

$ E0 ^& g6 n# s4 u  R( z" g+ T0 i0 \% i2 `6 r
! i( {; b4 l( u; w; Q
7 V" }8 [8 C3 [/ d- T1 r' h' r
( q) j8 p! D% O/ ]0 ]
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
3 n8 @4 `! W3 L8 r8 G
+ H: M9 v2 R5 O9 A  ~$ U. D5 C- ~6 `" O, J
9 E) e0 t6 M4 T. W5 k! A8 U* M5 W& f9 @
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
- F/ @5 o# u% Q( u* i[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 / ?* Z, Q& O" z- y1 [

) V! r. j. @, m, S0 Q% X: f3 Q: _( O! n
0 |7 |# a* J% x& Q: l
3 `3 m6 p/ S& i

& N' ]( `% l( E3 G0 d" j: p2 i% F
" P( P- Q: f) U! r諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
" F, |/ p; n4 r9 C. H$ N! M2 I
5 q1 j; ~( b  H3 j4 u6 U. l$ g  n' k1 k* X  i
$ t5 S6 h* ~0 t
天冷好多時 ...
: d# ], L0 Y; [) {: x+ G1 ?
香港地,我真係凍極都未用過手套.. # B$ R% |7 v; z$ @, i
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
2 Y4 N0 \) P" U3 V/ ~8 {, t4 G, w上面一凍起黎都幾係野
$ m! e1 F5 u0 X- N# c所以呢件緊身衣真係大派用場  C4 b$ M) O! O" i
不過下面點樣開窿1 Y4 o" b- t( M' c; E+ c6 Q* N4 M  H
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
6 @' g* x. l3 n
8 l; d) G8 v0 i9 C1 w0 u3 K開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
# ~+ Y  H0 f: E( |8 f( q  o: _$ D: f! i  Y7 l
再唔係分開上下身囉..
7 Z. w1 L8 o. [( d, {
6 @' p* i; u7 a" I8 i( n6 d[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 / i2 X. |5 k+ S' F
諗落都係步姐果件方便好多呀
5 W4 |5 s$ h$ f由前面拉到去後面
5 c- X; R$ |' e1 ]& f: p; ~著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
! M2 w6 N6 I3 O7 {- K& G  x6 {& i! y4 B, B6 d) \0 l) X- {
% V3 ]& p+ N- {( w1 }  \8 ?
咁可以响重要位置開窿啫.., c$ W  r6 v. H
/ Y) Z, D9 e8 O7 P- ~6 _

/ g; o/ ]& _' ~+ `8 b. c+ ^  N/ i" }6 J
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  % D# l! v" z8 K- Z; s$ w6 K" O

! j$ B- [: G8 ~6 ?+ v5 {# Y4 K$ e  k6 d9 r: V. k

. o; E1 l* D% B3 k$ H) ^/ P哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
" H/ _$ }# `& }2 V9 a- hhttp://www.youtube.com/watch ...
+ U/ f, @9 F( T# ^( k) \
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:$ s7 L7 }  w9 y* {+ |4 N2 o  F

( m! X" |* B9 W* q$ R$ bhttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
4 \% ~2 _1 w) z% j% `http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg9 ?. e) B% B9 ]" X
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
+ ]5 K4 A% n. M8 Whttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o