嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...
( D: K7 N, U  \好似睇唔到.... : u. k  P3 [1 G' S) u
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩5 k8 m: L! D; p& Z! H2 B: r+ Y* \
膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表
: F$ d7 m/ a4 L+ h多少都會睇D啩$ F+ K) e% z5 e, S( M
膠既先睇唔到咋係麻
9 @# V% I6 {% j$ H  C, _4 V

* s- ]' W+ H5 x0 h$ Y/ q0 h# y剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...
, v/ l3 h/ \. E膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架  U5 t; o* F+ w% z5 }
睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 2 K9 V/ M. U6 t2 J6 K" A
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
" g' E+ O& @; k5 P) r( p/ y睇唔到野好無助咕喎
/ B) i( |% ^: @7 z

5 Q2 C  y# [, Y% o( K6 ?9 n若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..: O7 r; E. C+ S, {9 b9 ~, N  r
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表 7 m! b2 y0 |  u) J) _

! z+ p; m% r8 F' z. }- W$ q
% q7 B) b5 f- H若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..' ^9 h3 \( D  r% b% n  O* _& \5 u
無助都係sm feel既一種...
$ j# Z1 j7 K" D5 U: W3 b

W0 k! N/ y- F. e' L( \" l咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表
: x( ~& `8 ~7 i  Q吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
7 I: {% g" @+ Z% B: H3 F8 a
1 X6 _1 I' q: P6 i% s* g終於諗得返點解啦... - \8 j1 g# V1 L8 Z& ^( m
"全身絲襪緊身衣"
9 K9 X: H. _8 d* c0 p. D=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪5 N! x( M, r0 q+ p" o0 c

/ Z' _* D& i3 W" @5 I'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
, e9 d1 ~/ W3 a9 i4 f) d. E' c2 _1 |+ }' }; B  l
"全身絲襪緊身衣"
$ E( J- \- @4 }) \=先著絲襪再著緊身衣5 k4 D  M' U* D2 u2 W! p
4 j9 h& c3 P$ c8 q+ I/ q
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.9 e! C' a' X0 U" l" k$ L

3 `, |* x. v# r最終都係睇作者點解啦..." B8 a4 z2 k8 r0 m  b
4 S& U' \9 P1 Q- j3 h9 g
(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表 . n2 p8 c$ ]5 m4 r0 h% J
0 f: t4 K% e+ t3 c  Q; y" v) D; k

8 I7 Z! x4 `5 _' S. C8 d3 B1 y咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
9 ]8 {9 B2 L6 U$ z' g

' F# X; n; P* u2 G/ M; z都唔一定, 一個自綁仲無助... ' P' P7 P: H6 o# r2 ?$ k1 S$ ?; J
不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話
2 g( G4 {* z- B* c天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
# d! k& G/ A5 X
2 W  c1 X* ?0 z+ ?7 [, [- {/ w
  }. m( d8 m) [% z: W" _, J& H終於諗得返點解啦...
6 A$ `: b4 E4 q* i6 p"全身絲襪緊身衣"
: }+ j. w8 T7 ~! W0 j! J. I=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
$ G, i& i% Y+ u8 K# d3 P7 b/ R3 h% T3 p8 x/ a. `" E3 E
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.5 {% d( h& z- _+ i+ j
1 q% [& {% x5 F# W) H
"全身絲襪緊身衣"
9 J+ x% W- S. W9 |8 T=先著絲襪再著緊身衣
1 H8 @- {$ F* R  g0 p6 `/ o+ U5 L
3 v3 N# b7 \5 g  t% ]8 L'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
# M& b/ m' _2 P4 |( n

/ Q0 U* H! j; M  t. |  M- ^2 r, O4 k4 \  h/ t
作者呢個諗法真係唔錯喎
5 w  q& t: A8 t1 e搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表
8 ~+ n: g  ?9 _! }" e, \
8 `7 {5 \3 H- s* ~& W$ A4 ~$ I) G; r. X5 [! C

( Y! m; y: Q. p作者呢個諗法真係唔錯喎& J1 y/ o4 B- U/ w( _) ?7 |* v
搞到我鬼死咁想試下
5 h1 ^" {4 x- O
$ E& }! W, R! E) @& A6 ?' c作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d + a& A, ~: Z" A& \5 a0 l7 H

0 v- I3 m. J  J...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎
/ i" k% Z! |4 p" ~. u諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待..
* Y1 X, S* n) X你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表 / O- R- l) E7 H$ _$ @
唔... 真係有d期待..
/ x  Y7 I& ]* ?/ l' C2 X你應該到時寫番個用後報告...
4 t) t3 r/ n9 F
& |# {( N6 f  z! b, P; j& f一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶/ l! Q  d+ m8 g; q. `
還是等多排先有機會上去
$ G* O( q% w; S到時我會買萊卡的緊身衣 3 ]1 v6 {! e6 |1 R0 O1 H. M, Q
始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?
) f# y5 l: L( g+ R* g& D$ U1 z  l係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多
# |5 ^' N7 z  B( s# C不過我好怕膠衣架" A% K+ a4 L% W3 h
會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多..; o8 i- H) k, }7 \$ B- V% l6 C7 E3 h
我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既.., y* k! X$ M/ N  o
而且latex d膠味好勁,都幾難聞..
* X. }4 C2 t4 [2 I9 a4 l) V  A當然令既lycra就唔會啦..
, b- g% ~8 s% I' W/ Z0 D
6 w/ B6 a5 [4 f5 \敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
/ `* A8 b# |, s3 u' |所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表
5 e6 D! \5 U2 q# |' |! P! }! P令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
9 g7 n2 ^! y0 N5 x" W所以令唔令都無咩所謂既
& x. V- j4 `( q
7 |7 V# n2 l& @3 Rexactly 啦,完全係我之前個case..
, x: f0 t2 h- E甩又甩唔哂先唔掂   2 r' v: a# g: d9 U3 i5 s: J5 F
所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫..