嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

ar..... 我已經講緊lycra喎...
# U" X; ^6 P. W+ a/ |! e2 S6 s! n好似睇唔到.... : a1 K, m' |+ L$ g
(就我以前個件嚟講....)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多少都會睇D啩
5 g2 C/ O8 n3 T: \! T3 C2 Z$ N膠既先睇唔到咋係麻

淘寶應該會有,買返件嘆下先得

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:26 發表 ) G7 D* p) g7 B) U, J& K
多少都會睇D啩) v3 a, [7 k% p  H* u! z( y: D; |/ h
膠既先睇唔到咋係麻
* c) J. s  p& m) K2 ^' Y4 n2 y( C) q' N% t1 y* M
剩係睇到光暗咋,我覺得算睇唔到囉...
9 W+ s* G! A6 k: a4 B  a膠既一定唔得啦..

有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
( ^. n  g9 h/ b6 f8 H  v睇唔到野好無助咕喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表
3 j# F/ a+ q- W有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架& ~8 X# e1 B& g$ [6 _" H% {
睇唔到野好無助咕喎
6 L0 ~6 |4 y) x. w7 U6 I( x2 ?" k  ^. Z5 @0 b
若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..9 |; f; ]4 _! L3 j3 _: h% P5 S
無助都係sm feel既一種...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:23 發表
1 u" ~7 f- q$ a+ j/ j4 H: p- w
4 r: d6 ?8 y) H  \$ R; e( w8 E7 R: E1 I. f
若果係度身訂做,肯定係可以分開啦..
! S- q9 ]2 M! C# f無助都係sm feel既一種...
( ?) [6 }. I. a" G$ a4 z% ~6 H3 V0 z' t. P; n' w2 Z3 w
咁咪要搵人輔助下一齊玩先得

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 02:59 發表 6 x( }) d' k6 r# ]" [
吓.乜唔係先著全身絲襪再著緊身衣咩   
2 n8 ]3 B1 {( T  H/ e$ Y
9 T! |! J; D: I# L7 t3 h終於諗得返點解啦... + ?- [* Z; M, |8 ^; y
"全身絲襪緊身衣"
6 s+ G1 C( j8 Z=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
5 h6 k) a7 ~' k% n+ _& x9 t, q! o2 c+ l8 x1 h' T
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.
0 Q# U& p9 G0 h7 O: |5 Z5 O# j4 Z5 F8 e1 S8 v7 r3 e
"全身絲襪緊身衣"4 E5 g: x/ d$ b1 n. G* ?4 C: Q
=先著絲襪再著緊身衣
0 G! ?7 R& D4 ?( e1 a+ v9 V- n# a5 {8 w" n8 |+ F4 n# @# r) C1 B% J
'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就係全身緊身衣.5 [4 z  e& G' e7 T

/ d/ H5 Q5 u* o5 p: ~最終都係睇作者點解啦...
% I5 ~" @% B( k+ v
  i" y5 G! V* m5 h8 n" Y, y(雖然覺得作者冇諗到咁遠)

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:37 發表 9 c, x. z4 B8 [8 V; ?8 J2 s
( c! K8 R2 I0 B9 N5 b6 }$ C

4 H4 _2 w: K1 J) g  z) c咁咪要搵人輔助下一齊玩先得
2 ~- t/ t6 P9 o
" W& y+ i/ [! x$ {3 @
都唔一定, 一個自綁仲無助... 1 j# N& @* \# \: t- n
不過超高難度...

我諗住如果頭套可以分開既話
/ X/ j2 e  Z# w3 `天冷可以著埋出街,正呀

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 11:40 發表
9 w4 F* c# K# i7 d5 p) t# M
6 M4 L  h1 G* r% k
2 g$ d' {0 R4 x5 p8 W) d" S終於諗得返點解啦... . r" a4 t" C. Y( g1 k3 J
"全身絲襪緊身衣"0 G( E' K. i$ A4 ^5 c4 O
=用絲襪做既全身緊身衣 => 全身絲襪
+ o/ E6 d( h6 x0 s( J: O6 C, |7 g0 y+ U% i/ z( D8 Z
'絲襪'係adj.,形容緊身衣用咩做.! {3 A/ d' i. I: I& T
5 |* _% j7 |6 y; G
"全身絲襪緊身衣"
# d$ [4 S" e' y% B=先著絲襪再著緊身衣
. D1 e0 P% @  F9 ~
/ G$ d- W! w+ s6 B'絲襪'係n.,指第一件係全身絲襪,咁第二件就 ...
5 R$ v# K* B, Z; `
7 i" _  N# i: k" V$ Y* h! Y( K
, I) }: g# v' u0 D5 H作者呢個諗法真係唔錯喎
& T9 v8 k6 Y9 J搞到我鬼死咁想試下

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:52 發表 # _- T% ~4 ^" [/ [& o+ z$ Z( u0 B

( Q, `3 D% n9 I. `! v
$ U! ]9 N/ L" _. _5 q8 @- X( u) Z5 S" `
作者呢個諗法真係唔錯喎
2 v8 [. z% b7 j9 a搞到我鬼死咁想試下
( I+ t+ a! B8 s3 C. \
; `# v3 ?5 N& P5 V7 ]9 d作者係咪咁諗嫁.. 似係你既演繹多d
" Y8 A7 M7 l) b. @/ z2 d7 {6 T9 B9 ?  E/ B# I
...雖然我都覺得勁正   

咁都係作者有呢方面提出我先諗到喎$ [4 N' F3 N; g4 j
諗起都已經好正,到時應該會一試難忘啊

唔... 真係有d期待..   i3 E2 U) P/ f1 k" U4 F
你應該到時寫番個用後報告...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 12:24 發表
4 \" C6 p: }% k' ~! R: G, c唔... 真係有d期待..
. ^$ a8 k$ o1 \  n6 u你應該到時寫番個用後報告...
2 O7 _# p. e. z; i0 w9 t  N" a- T' E6 Q9 @+ ^9 @: A- ~
一定一定,現時仲未上大陸入錢到支付寶
" Y: C* w" x# S( a還是等多排先有機會上去  D' W) D& [  o9 I$ K9 t
到時我會買萊卡的緊身衣
6 ]7 m1 b. X$ D9 G2 x( n始終膠既唔係咁岩我

咁你會唔會令既lycra呀?# p* S: U9 m$ I
係既話,小心係塗膠喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

令既真係靚好多" P" l$ f) q- X4 A
不過我好怕膠衣架
; P  _" ?. Y9 v會皮膚敏感

係呀,令既(通常係金屬色)睇落靚好多../ j  E7 H# @  Z' T: r& J: d' X
我意思係令既lycra,唔係膠(latex),佢係透氣既..! W( a8 q) J; c
而且latex d膠味好勁,都幾難聞.. $ ~  b) \+ f6 x, f. q
當然令既lycra就唔會啦..' a4 r$ c1 ]% o% T: @8 K

8 g% }  u8 I; C5 K$ u/ E敏感唔敏感就難講..

令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
! H0 W, q- @7 L1 i3 g所以令唔令都無咩所謂既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 00:25 發表 7 {3 b8 g$ \. ~# }9 Q, H
令既萊卡洗兩次都可能甩哂D令面
5 n( c8 J- |( [% }; |- \& Q: ?所以令唔令都無咩所謂既
' p4 v! o! i0 Q0 m7 z  G

! V5 v/ t) a4 w3 `exactly 啦,完全係我之前個case..
& n; P4 L( c( O1 V* L甩又甩唔哂先唔掂  
; Q* b: g( B! g% k- G1 y" H& I7 q所以我都搵緊唔甩又令既lycra衫..