嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴9 Y  u6 H+ t$ ]# h6 S0 ]
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
% g$ {7 N( I& B4 @% V, P小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
: q6 F1 k) I. F$ g如果搵到同埋價錢唔係太貴; q# I; E7 }) f! L( g
麻煩關照我一聲喎
3 }2 L3 F+ k' H; }" |$ b. z0 q. ]1 g# V2 y
一定一定,有好野必互相交流.. 
. g& M6 ^* m: B* C( k: m* x/ O' ~
下邊呢位真係當泳衣用:: v8 t/ S! d1 T' N3 W' J3 s- S3 a
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 - M- y+ C3 H) E4 ~& [
邊到有得買先
9 X( t& U9 `/ q! I  A! G' `
( u& \$ H2 {5 }& ?7 S4 z* Tyahoo auction 有人賣緊..3 c, }) {$ U+ @
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
) q' v5 b) B! |$ Q
/ @1 R- y% W( Q: G, _
0 d3 q. e  f. Z- p! F3 A一定一定,有好野必互相交流..  # T& [5 K9 u8 \  s& ?6 j9 q

3 s$ M) j% R7 O" W下邊呢位真係當泳衣用:' |0 q, n8 o& {# ?( A
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
" h7 D7 Q8 Y2 t
6 Y) e+ }3 i8 ~  l

/ [8 d" g8 Z4 z# F+ O6 F' _! {呢位外籍人任真係掂呀
  }1 T  [  C- D+ x8 d8 |0 ^- o佢著果件應該唔係膠衣- f9 f" |! K7 p# |& ~1 M$ S2 c
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:+ O& O8 d2 r  k+ S
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U& U/ ]  G9 N1 W5 k8 q% ]

' @# r7 t& j" X7 b; b2 u呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
+ Q, s* Y9 ], X( chttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
, g" {, O% Y6 j' l+ q# L8 S1 j5 s喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
4 l- I8 W- ]/ G9 \. U4 X著埋出街果段最正呀 ) @+ R# O' l( Z
喺香港會唔會比差人拉架
6 V( H6 X5 @5 d* A

1 B: _! s# t1 E哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 3 j7 X9 I3 N# d! O
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
/ }" P# V7 b1 _# T1 V- X& a! k( |2 j睇唔到野好無助咕喎
# N2 D& P9 D# h- F0 }
我直頭會返唔到上床...2 v0 @8 e8 ~( x* A2 f# c; ]( {
一定撞死都似+ t4 ^7 h; M. i& S0 _
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 ' q1 _  t2 p; F1 X& F
我諗住如果頭套可以分開既話
* \' J9 o0 L9 f+ N  S天冷可以著埋出街,正呀
" l+ X1 ^( Q" h+ r2 s% f+ Q
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 ; a0 j8 a, B) X$ o. @8 Q/ K5 U! z

8 k" l8 m7 \% T' \0 D8 p咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
# O0 x, ]4 ]% d

' v: X4 m% V; |7 A7 ]+ q% Q4 y咁可以响重要位置開窿啫..
4 @# E* S" a* g& W, M& e& ~
' W4 ], f+ K. S9 j, `
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
* l. f- `5 }6 f2 j+ U我諗住如果頭套可以分開既話5 P. P8 q, t3 @% ~8 ^, s
天冷可以著埋出街,正呀
1 c1 a$ y% f+ b! v
) ^7 O4 V: `) s4 |2 r諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
4 B& m/ v1 C  U+ x3 |2 i5 j8 N5 L' u3 _, }) J  M9 g$ _
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
2 a; @0 o1 i$ F& g膠既留番冬天著..' ]; e0 J3 H6 q
7 ?- O8 E: \  j6 u, C$ y) B
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   ; G1 h: d" k: Y; ]" O. x) Z- t
有神秘又有方便, 幾好   
7 v" z+ _: h% V" S# M  B" h' `# X
* J1 i( p" S. @
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
; N3 M3 T2 \* z! e/ O4 Ohttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
$ ]6 q$ f: Z; z' r& w/ A6 N, w8 ]+ B

: M7 T, ~1 [5 L: D( H9 q5 U- O2 V% O2 g0 ]/ D% u6 Y
/ X: o% R2 J( m  k& e

3 Y& h" x0 U. z  q
6 Z5 _* D% T3 M諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
/ ^: A7 j8 {* ~; j+ B' C
) D, L2 o; C0 r* y1 c/ r' e- M6 m/ @( I$ g) s! B. a' w, p
. B) a- M& W! z6 L
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
: G2 ~! F8 Q) S$ h5 G' A[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 1 o& `: Z4 M# o' U
% E% \8 J, C! Q0 G' v- y% M

! P# c7 T: H0 M$ V; X+ ?9 {0 r- ^
" P- p6 u' y3 S5 x
( n# m+ V3 @% X
, f0 x: o4 y, {( R; X* S7 A* o6 R4 D; b$ I1 [' S/ [
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  4 h! a8 _& `- J; w" N7 D- X

! D# ~) D7 U' H! U5 y  s
+ t; V6 ?' r( Y+ ?; P& a1 N. @
+ b% r2 Z( _3 u. v7 D天冷好多時 ...
0 @) i, R& A) t5 i
香港地,我真係凍極都未用過手套.. # X( U/ g7 S% {- x
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
" h& x6 Z! C- x. q" m" J/ d% _上面一凍起黎都幾係野
. y: `6 \" z+ I6 r) B4 ]! e/ ^所以呢件緊身衣真係大派用場
5 Y1 z+ e; z' j/ c8 r9 w不過下面點樣開窿' q8 X2 M: t; x. W, N: c, g
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..   l9 Q0 T" f/ Z* L  j
2 @/ }0 N! _& X
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
5 @; Q( E& x8 w& [7 Y) v1 W7 L% m0 F8 n# O7 @2 H
再唔係分開上下身囉..
/ H, M$ G0 M8 U
) _* M, q1 S9 Y5 E[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎
. r/ U+ }8 R5 n! `; ^諗落都係步姐果件方便好多呀" @. N$ S* J: P& L
由前面拉到去後面7 N$ a/ n1 f9 C8 j7 I( [
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
2 L5 a$ w4 U* l- ^/ \4 m# t8 [  `, a5 q- j" E8 K
3 y5 F: ^/ }5 F% C, T5 h; {
咁可以响重要位置開窿啫..& t1 |( g7 Q6 p( a
. ~; w4 Q& q: K$ p" l+ Q+ p* P
+ c8 E( ?6 Q/ c6 T; Y* P
5 G1 \0 e, ^7 s* C- m
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  " T- j) D/ D% W* T/ O0 ]

- Q" |1 |3 @3 z- E& u2 Z1 F
5 j( v% z* C) n. F0 d% d2 z% {2 G: z& S$ N$ i- d& d
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:( N* _! d, [5 `' ~1 A
http://www.youtube.com/watch ...
, F! j' `. k9 I; Y開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
' ^- O6 p8 i7 k, Y  D& [5 u0 Q- \+ |3 G& i# U+ f
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M. E5 L5 D: i: M/ [+ t
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
, [1 V. x1 m* S7 r7 \1 l; qhttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
+ \) i  z$ D9 \- `+ @8 a1 r- D; X) Yhttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o