嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
( W  b4 [, G% w1 B麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
/ r  H- c" t* h0 h小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
0 F, {  Y, \8 L5 p  B6 X如果搵到同埋價錢唔係太貴
) v  ?% N5 {: ]1 B麻煩關照我一聲喎
* ^4 G) j6 l2 O* j7 Y
" f5 p- P8 {5 d
一定一定,有好野必互相交流..  3 s7 p! e; L3 J4 W; K4 z
1 a$ N9 B3 k9 y
下邊呢位真係當泳衣用:' }0 K: M1 W6 A  G8 N
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 $ _- S: V4 s7 J- X/ E
邊到有得買先
7 J7 D/ _, ]' K/ g+ M

' i- c1 J, Y8 T& N& eyahoo auction 有人賣緊..! s! _9 ?: R3 c
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
* ~3 {3 l9 ~! V. s
; s0 b" V5 i6 e# g) |& A+ z+ o3 u9 e2 U: s' t) X% Y
一定一定,有好野必互相交流.. 
& M: w8 z/ }+ |& M) u$ W" H  D6 n6 s0 {1 z- N4 A* y+ s
下邊呢位真係當泳衣用:) h. a6 r1 b* X/ q" q1 M2 C, ]! J: k5 T
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
+ m1 @$ C. ?0 l3 ]/ p  \4 p' s" M. |/ Z" P
4 I# s6 o) t  l
呢位外籍人任真係掂呀
# j9 Y3 e" p$ z; }! K# ~佢著果件應該唔係膠衣6 n5 M$ g9 \9 m6 b
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
8 I9 f3 p! K( R0 B  c  Z) Hhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U* t2 ^  B- H4 U- X

+ p# x' x8 t! P  d/ S& W1 U9 k呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):- s6 I( ^) [% P6 U6 a+ }1 b
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
' s" {' P6 Z# g- A喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
9 `6 D$ _( d5 a著埋出街果段最正呀
' K7 o1 P. l4 H4 C喺香港會唔會比差人拉架
+ X4 j6 g, s* B8 ]) J4 [' {8 m2 o* h6 D# e
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 . y" Q6 t, a3 {( l3 B" |
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
$ z! B8 M3 t& k睇唔到野好無助咕喎
  ]' l' o& Z, Q$ ?$ h" J我直頭會返唔到上床...
( l$ O  y' B2 V9 V+ T: w: h! `一定撞死都似
2 ^6 I1 O$ z/ \# b# q& O9 _咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
5 w8 s* d3 t5 J* E% a我諗住如果頭套可以分開既話
$ s$ @0 L7 Y) a7 E2 P! z5 t! a9 \天冷可以著埋出街,正呀
# l: V1 m& E, k8 I% D
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 # a' K6 W0 h' T3 Q! W4 |

0 k9 w5 |/ U' Z0 f5 `2 \8 g咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
* L/ j0 V1 [, I4 ~" k$ c) q

z3 |9 @# Z, N0 v( ]  \& s, J) Y( ~咁可以响重要位置開窿啫..
5 {4 f4 K# C, b* m
- V$ ]" ?. ~" G- M* @
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 8 A+ T0 d2 o: I' \0 x: n8 [
我諗住如果頭套可以分開既話
' C" h" S* }! ?天冷可以著埋出街,正呀
6 ]( @5 u* d9 P. z$ z- L% {& t# T6 s. u4 e3 t0 P
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  1 K( q7 W1 h+ h) f( `4 X) s

- j2 K1 V: B# v
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
9 W. M& E  n( F膠既留番冬天著..
7 I* s' J* n0 c: N  l% A% V' p) V6 S9 W* o
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   3 U- Y9 p( k- `( _8 f
有神秘又有方便, 幾好   
7 q8 b1 V9 w& P7 h) L, X3 w
0 P; B- {$ o  Y/ T; N+ e- e  z1 w
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
6 k* [7 o% I" u0 J; thttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表   C" c" g! C! p. a1 e/ s

2 r1 f0 q- V. s' ^/ {) j7 u7 y& v+ I
* F; x. P6 t9 |5 W: s0 ~' m

( w3 T  r* n& }% t! l
" k, Y' t) D! y5 l6 ?6 Y9 s0 {
9 E# B% U3 `. V諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  0 X: i; |' Z+ d7 l+ n
" L1 @# f! W3 @
# V' C5 Z4 t! h3 p8 Z
- ~  u8 l  k/ N2 {4 T# a( q+ {
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表 2 S$ P* q6 }, v. e: a
[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 - ~% o& ~# \" |- T! n+ H. }9 b

, _4 V+ [/ h0 ?2 L  B: |, Q- Y
8 y" U. h# [, Y) _4 V
, G& k1 T1 \* s- ~
/ ~, {; \1 q$ q6 C0 b% [/ r7 z+ i( y9 ~+ t* q
, X- h! s1 u* H0 F9 f8 D
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  & O8 J7 x8 }+ U3 {7 t" y
) @! ^+ n* j' E

" ~  ^9 S! q% |3 C! I9 O# {
" h6 U0 o; i% o/ e) z' g天冷好多時 ...
/ {) H! c- M- u2 B0 s) m) z* E香港地,我真係凍極都未用過手套..
; c1 G) A+ G( A+ l1 }..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
  k" `) u8 Z  r上面一凍起黎都幾係野
' E6 D2 n  I; B" r2 [) l# ~所以呢件緊身衣真係大派用場# S1 C8 V6 Y) t# E
不過下面點樣開窿* r/ Q. U8 i" u2 u( u8 ]2 c- S
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. 0 |" t( h; O8 t# }
# y* L- Y4 J% L- m
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
4 S. \* X! f$ b  w- }
% _; b& d& T$ J& `! U再唔係分開上下身囉..
4 A3 _/ d/ H( \" I% V' z% T
" k! {# Q% E4 K1 e  }& _[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 & `9 E, j" @  f
諗落都係步姐果件方便好多呀
% Y; L3 R& p) V, U5 }% x! U$ s由前面拉到去後面/ r( ~, F9 e' z% t0 ^# _# A) A
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ! p1 _3 S1 x6 u+ }7 R  i8 j" Y
1 L; C) Z: Q  ^6 r' i4 Z, a& V% T
( ~! U/ ?6 E3 Z; i4 P. D# d
咁可以响重要位置開窿啫..
' x6 @! v, V8 Z) J" F( Z0 s5 y. `5 r+ A  ^7 D6 j6 N$ G  k
9 D! I4 E" Z" e/ M# d

5 e9 A' q2 _9 @7 f" g; s* P諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  / ?2 V! ?* U: u% O  B3 a* i
5 q: ]; i  w( S& m/ M

1 M, n: X+ k' _
9 l3 s: ?; f0 }/ O# r- _$ n% R: `+ h哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:# n, ^2 B& o+ h  E* D- M2 I1 j
http://www.youtube.com/watch ...
: @( Q4 y, c3 ^+ Z" n) K開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
' o% ~& E3 g7 i( I; \
. ~3 t5 z& i  f; @8 l, v3 uhttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
  D+ B" Y: N: U* fhttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg1 N, D3 N1 k" ^" K% i3 R( Y& F( m
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
* \& y0 x4 ]# |# i4 q' Shttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o