嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴2 H% f! D- l4 g0 Q
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
2 K% z6 l$ Z& Z, s. y2 C0 S* f小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
  b( b& ~4 Y5 O% r# w如果搵到同埋價錢唔係太貴3 S- ?+ M& i7 i; ^8 M& L5 v0 q
麻煩關照我一聲喎
0 u% k6 L) P7 {0 c1 o% W% ]8 o9 M
2 A! j" c9 a+ I7 m/ L6 U* f
一定一定,有好野必互相交流.. 
% ?9 b4 ?' x! Z% Q; p/ s1 G. z" S9 t# ]" I. S1 s
下邊呢位真係當泳衣用:
" V8 d/ W6 y# ^- y4 }# I# _http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表
! o. c) u" o' a3 i4 a邊到有得買先
  F2 i5 t9 `* M& M( c

) B# W! [, H8 J% d1 y" H' Nyahoo auction 有人賣緊..
+ l( v: g* x' l+ r7 r6 s7 q) X不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 $ z, _9 y+ ~+ e

. `% K( w& i. S; L% i
, l9 @# Q; v* _  ~; S  b一定一定,有好野必互相交流.. 
; d/ \& B. ?, o* S# W. t7 q' j2 e' L2 L% C7 ?: S* Q% E
下邊呢位真係當泳衣用:
4 j- x2 G; w6 n+ f2 A% R2 Hhttp://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
% F! l# [: R* D

~, v0 z- _0 Z5 f/ h
2 J. N- s" R# b6 ]呢位外籍人任真係掂呀 / c4 G" F: F2 m( E+ ~& ]3 \# T4 G
佢著果件應該唔係膠衣6 B5 z$ W5 D" N1 d5 q9 a
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
* V" d* P, i' qhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U4 O$ H3 X5 _; O
1 M$ f1 K. Z- C8 @: B
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):3 q4 G$ l* l# z4 i; F3 ]) o1 e
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
; {7 A8 V, Y6 f9 s喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
2 U, Z3 r8 Z* Y5 n著埋出街果段最正呀
: `7 l2 s: \% d( B& E# G喺香港會唔會比差人拉架
$ g* M& ?! O) E
# M& O2 F+ O) \* X. r/ m% ?8 n
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 ' W( H  [! D& z, V5 |; u
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
$ \4 P) ^9 Z8 Q% D2 b1 x2 p3 d睇唔到野好無助咕喎
' J1 ]! Y, k+ a6 }  o我直頭會返唔到上床...
( h1 `6 X4 n( E8 ]) `( P6 f一定撞死都似
0 W: E3 p( p5 t5 E咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
) J9 r. }0 Y2 I) V% t我諗住如果頭套可以分開既話
' ]; S& ^  w9 R. L天冷可以著埋出街,正呀
* Y$ _; V+ a, c0 z+ W+ @) @5 B咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 : d: @/ s" t  Q; c8 m
+ x3 a; I0 i6 L  [
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
9 y3 ]! w5 S/ V$ C- T
8 ]  Z2 K! P5 ~7 M2 g咁可以响重要位置開窿啫..
# }" x4 V9 z" i2 C. t, X4 l
/ ?% j) D) ~- Z
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 ( V" }4 G# z2 v  D% b
我諗住如果頭套可以分開既話. b6 Q/ E( W5 S* K
天冷可以著埋出街,正呀
# s9 B* v$ w, [- q
3 |1 X4 c/ a" k0 N0 R# [2 @5 H1 h1 `, {
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
7 X; J: ]2 ?( T& T0 g; T( y5 d' N9 U% P: f' c2 f0 |! K4 K
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 6 x) q/ t) q( \; B% ~% q5 c
膠既留番冬天著..
" \. V# ~7 A9 X% L) {0 M, Z4 {9 `% P7 s. q: s
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
  Z% S9 C3 g# R0 a( }有神秘又有方便, 幾好   
1 Q- R0 V7 }3 Q: f5 ^

0 C5 h5 I% f9 a# s5 }4 B/ C+ J哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
2 _) c% s! B& h- l4 C7 O- Z5 b4 Ehttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 8 d! j. f9 @9 s5 x$ o
: M5 ?3 M7 ~. u& {' L
/ E' G8 c- I: i2 `* c" ?% l  `; J; o: N

4 S, z" O5 o: T5 {" C; S4 r9 ^( B  c; r+ v' j- X. m8 ~

- c, G' Q0 {) e  d$ v
: I0 w/ @9 ~  e: n( Z# i5 g' m諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
( H' L; K8 p. P# O* I$ Y- v: ?$ X2 f

3 I* R' M$ V) ]* H# k5 W9 O7 R/ e  g4 P+ q. t4 I
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
2 k" i( ]; g! y- {/ g; I0 G& U[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 . y9 V6 ~3 l) F; @/ M7 C6 o
, K- r, k0 {2 f8 |$ a8 D# j

5 ]- J2 D0 a/ j& ~6 ?3 t' d- l7 Q& h: F  @- x2 j
9 i  T& B1 M! f2 t2 `

2 o/ y' g2 F1 ?: d9 v# y
0 N3 h; Q3 `4 h! p, i2 G諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  # D: G8 L! M  q. |1 K! V& y$ ~! ?

: e: V5 Q/ x& o4 l$ z9 ]5 l6 T6 N5 }' \

* d( h( c1 K, j. m# |天冷好多時 ...
* W# I/ {9 |) X! R: Z3 K4 a香港地,我真係凍極都未用過手套..
( ?  \, w0 f2 e) F; m..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日; t  B7 t' k+ V4 @" U8 s0 B
上面一凍起黎都幾係野
  R7 E. c% ?5 d8 }所以呢件緊身衣真係大派用場
. ]- l8 N4 g' i) Z& `0 |不過下面點樣開窿! Z3 @8 t# c. L5 R5 _
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
6 {8 W: H* ^- w
+ b  ]+ _6 B' a0 j- ^開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦... b! _/ Q  ?4 J4 T: _) q; D, ]5 ~

0 Q: L* l* t5 k( @- Q再唔係分開上下身囉..* A# r: `: e" @) b0 k4 t

6 n) A+ c4 p8 E6 y[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-5 19:43 編輯 ]

分開左上下身感覺應該差好多喎 & m% Z2 A/ H! _2 S% y9 L
諗落都係步姐果件方便好多呀
* R% q3 ?; l* G3 N6 R  A由前面拉到去後面3 Y6 Q9 h; L9 j% C3 R# s
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
& e  Z  E) ?# M  W+ l, ~5 l
! ~! R5 `! K7 T; d, f4 I- i) \
$ P1 v6 E% W. W3 y1 G咁可以响重要位置開窿啫..
. k8 S. O" O9 b" t& g9 u7 C( c3 W* y4 o, B% n. q

1 C& V7 ~( Y6 O( l
7 R: B% C$ Y1 H諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..    H& O) B2 `( d( v

9 k2 R. Z- t+ ]! a+ G4 A7 P0 @$ i8 E+ F
2 ]* E6 i! O- @9 U4 u+ T) t  M
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
2 y7 D$ h8 _2 I% i5 ^) chttp://www.youtube.com/watch ...
: A* `% d) d* d1 `# j
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
+ d; R  K# L- S% y9 b& c, r2 n: C) W* g
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
. y8 M! q- ~7 Z" Hhttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
% S) o' K( V5 U  c) `4 [http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
% r+ Z2 f/ ]4 r2 f6 lhttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o