嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
- f3 {  l# W) `: j麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享, r5 f+ p8 A& f6 _
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
2 a( s# R2 w' N9 j# ?; \; w9 k  _如果搵到同埋價錢唔係太貴4 a# U) ~; f$ \. {  n+ w9 Q
麻煩關照我一聲喎
' l( L9 [' ?( P2 {3 t4 z( r3 O
" y, z# p, x- y! J( z一定一定,有好野必互相交流.. 
3 n$ J' q6 ^$ ]- U# s% r5 f' `7 r3 N/ M% q! D& Q8 s
下邊呢位真係當泳衣用:
  r7 }2 V7 e1 z- m6 [http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 9 n( \9 i/ i  `5 _- h8 L6 Z
邊到有得買先
  `. d. D+ s+ G) J- g; J8 V  d

w7 o) T& z7 Hyahoo auction 有人賣緊..
) B8 A0 j* Q. i4 P不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 , N! h6 t( t; t3 V1 J
! G3 R9 x/ ?% b+ {% z* u" {# B' w
0 B( j( ~8 k( m, \2 `4 Z1 Z6 h
一定一定,有好野必互相交流.. 
! M3 E* a$ f. z; z
4 I: E) T; \! M5 |( ]下邊呢位真係當泳衣用:: U: N) `& U% p: |
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
, V9 V9 T6 h; v; z4 U
: d* J) g7 a; E# }, O  h

+ L5 {9 H* O2 Q: ~5 S+ T呢位外籍人任真係掂呀
9 u* Q: I+ b8 e( m: R( g佢著果件應該唔係膠衣
, x: Z8 b' Z% z0 P% H  z7 s. ?+ p濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:3 G! Y$ L& I& t) e: I4 v! `
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
$ b  W' r, x4 ^1 _. |/ a4 s+ y0 m# K1 a4 t2 @
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):0 H9 q% H$ i) b( Y9 j5 U7 E
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀
5 X* E& C& Z+ O) J& ^# d; T喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表 ' m2 O" a( N7 T, Z, l% L/ M  P
著埋出街果段最正呀 7 G/ n! L: c$ H% ^0 j
喺香港會唔會比差人拉架
8 _1 d6 l# Q0 S3 \. F/ o$ m9 B* ?/ Y: j+ \
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 & @# i# s; x! Z
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架( F8 R! M/ p7 V4 k
睇唔到野好無助咕喎
$ b# ~5 Y5 W+ ~" p! c# X我直頭會返唔到上床...
3 _9 q) v; ]: m( u一定撞死都似
) h1 B* _: r3 Q9 X$ n( |咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
  H, j# Z0 s4 L4 v& n5 }. j我諗住如果頭套可以分開既話
: y$ f/ a8 Z- ^/ a2 M天冷可以著埋出街,正呀
% c) Y' g$ R8 ]
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表 " B1 A. e4 Z& ]0 o
4 ^2 I% K# T& ?4 I, T
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
. w2 ^& s( X. P' a  }- a% X2 i: G
1 ^/ q  u8 e( l' ~# O- y  J$ ^& z
咁可以响重要位置開窿啫..4 a, `) L( ?# P5 s: D

* C+ k/ [, v% D4 ?3 h* S3 B
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
( R6 t8 t1 m* V: I* [: ]# K7 r我諗住如果頭套可以分開既話
) Q) a3 F3 O3 y: ]天冷可以著埋出街,正呀
5 @- k  A; ^9 j
1 L0 F7 E+ z! p- E0 `; E( y* B4 j
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
3 z  B" S" V: |% e  D1 J! d0 A3 }7 D2 O, B2 L) c
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
" ^( M& M- N/ h膠既留番冬天著..4 C/ x7 {4 Z  l  g- R
4 x7 y) o2 C+ Y% W; u
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
9 w# w# y* t! t有神秘又有方便, 幾好   
, }1 E" g) M4 J$ x3 ~; c# [! N+ f/ F: N+ c0 y
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:8 O+ i8 e5 B! |5 q+ C+ \4 O0 J
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
& ?' l1 j9 u, K  V: K% l6 Q
5 G+ F5 _6 \, e3 z) U) C- z5 {
6 A0 q8 y8 V9 v( c6 k/ Y
- Y" W1 j6 D: t. [* t& @$ G/ }4 f! k5 X4 Z

# m9 m1 C, B2 ]- W$ _5 Y1 t
# ?' e8 `' V, }; `諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  # Y$ L1 P9 r( U8 ^. W7 _/ f
1 z5 Q# M9 n# I7 H% z8 P. g8 F" c
! o# }! b5 }! s% c1 k; Y. U! B
. B2 M" H8 |: M  c" o# n$ @2 C) A
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表   M0 C8 |5 V+ W' e5 E
[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 ! b3 T! s4 D+ D1 b7 R) h
; U6 T9 n" y6 C4 h6 O

% S9 d' G/ B. Y& p1 }2 e9 U* A& y0 B3 E5 o, U7 y
3 c8 u6 h9 m8 @) r! c+ ?0 S1 q6 q8 o

1 ?8 V0 W$ v- P* k$ Q' R" [* X1 A6 ^% d6 {
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
/ {5 e9 ?9 I% {$ P
' a+ M- z6 k. J) l+ R1 C  P  {' h( D" S; C7 W. R
3 _7 f+ f6 r" p) y3 g0 F. x, h7 i- ?
天冷好多時 ...
/ W1 N! u& J% L" C5 l/ s! v5 [: z% q
香港地,我真係凍極都未用過手套.. % a/ N6 [1 v3 J8 W4 ^* ]/ b
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日7 }7 L' j. x5 w0 {; q5 U
上面一凍起黎都幾係野
9 o/ M# j! O  n3 w% P所以呢件緊身衣真係大派用場4 [  ^6 F5 h2 g' ]1 k& Y
不過下面點樣開窿" `7 p9 s- j7 Q' j+ ]6 I" J
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. ' N5 q" R& t6 r  P: P0 R

2 ~$ S4 a  o7 d( V開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
$ d. {% u' h; T: L& c' V- h# w: h$ k$ a& X5 {# a) P
再唔係分開上下身囉..1 n- f1 X& C: N) v1 z- [$ |$ r! S
$ T' \* D" G- f

分開左上下身感覺應該差好多喎 ; {1 p& G6 D; b1 O7 k# C
諗落都係步姐果件方便好多呀% A' A6 T8 o  l. Q
由前面拉到去後面) u+ l1 D5 A1 x4 V" V' b8 B
著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
( g0 T0 X0 k1 P/ j8 i  D2 j0 S; Z; ~& M
: A8 M- T2 V! ^
咁可以响重要位置開窿啫..2 E* m8 E0 f' b, z: C! Y, V

. u0 y( ?7 H- C. E3 D4 k
6 A' c) d* R( X5 V) x7 b* ]" \- n; s7 l' S4 X$ Q8 S3 G
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  2 F, E& l) _" s% `8 Z8 q' w+ D  X% n
- ]. ~1 a6 D! h# y$ x! L
/ x5 m4 K* Y9 W7 _% `  ]
# ?( l9 M' m+ K, c0 B) d1 B
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:6 ]& X( D6 i. q% P% k; a5 l
http://www.youtube.com/watch ...
8 v" i0 H3 A8 @! c- R/ P0 P7 E$ v
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:
6 N, s+ w1 R  z' v
, `3 v$ U( ?9 H9 `2 Uhttp://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M
  q3 c$ @9 t- Z2 k8 ~# chttp://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg, w* u+ v9 `8 M* c+ A" t) Z* D
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
/ o7 x& B& C8 r+ _" ohttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o