嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴
4 a3 Y  A. A, {" A$ T麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享
7 _, o% b. W/ s7 \小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表
2 f+ ^8 d! k/ a# O: L如果搵到同埋價錢唔係太貴
: b7 Q0 w/ f6 Z9 \麻煩關照我一聲喎
! i% f  f5 @' q/ v, b9 X# G* c
6 \& i" x* x2 k! @
一定一定,有好野必互相交流..  , S! e+ z$ ^- D+ v( k

, a  C5 V/ \) e! A( i  ?+ M下邊呢位真係當泳衣用:3 u) D- U" Z' K' O8 k: z
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 , J3 z5 D1 y1 K4 t2 g
邊到有得買先
# m0 j$ A2 O9 j( p& i6 F+ j
  W+ W. \* G) K7 k3 C
yahoo auction 有人賣緊../ ?: Q0 g% u2 o/ L- _! h
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表 % ?  N. |/ a8 Q6 s% ~2 G3 y

3 y; R+ ?% i% W" l! f, B
1 W1 j( U$ j- N; s一定一定,有好野必互相交流..  2 ]* a9 V* c! T2 D
3 B- f2 I4 \9 e5 T5 t3 _" C
下邊呢位真係當泳衣用:
0 M2 x& v$ [4 }: f9 v, m$ L9 a5 {http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
9 {* |* i/ t; X0 N

# x2 a  U6 q8 L. w, O) ^9 I7 ~- [5 p/ V
% r) c$ |- U2 z8 ^) @* t$ {# C呢位外籍人任真係掂呀 : P3 `0 ^& d5 g8 l0 S5 m' |% n9 Y
佢著果件應該唔係膠衣* P8 q1 F' ?2 w) ]& c& x' F% @! k' ?
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
6 Z- b8 @8 N% Z+ |# o! Q, d8 Mhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
! g: N) ~$ J. {3 x( w- J  R8 t& S8 s: h: W3 {% o5 T1 O
呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):
. J( t8 l& `# B0 J) \0 i1 rhttp://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 ) }* B  |5 y5 C( g
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
' P# ~" }# a; H- {: p; E著埋出街果段最正呀
% ?+ X; G; a4 H喺香港會唔會比差人拉架
- }+ \% s1 e" l" R, Q6 D% N( S' X7 P6 A7 Y" K5 v
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 / J& a$ n( z) ^# ^. l$ k* O  g6 G: r
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架
% H6 i/ d$ }* ]+ D  [2 K5 c睇唔到野好無助咕喎
. h7 g  K$ N: v* k) @
我直頭會返唔到上床...
  v0 T9 h" z& ~3 H' d一定撞死都似0 W  R7 [7 S9 [/ W
咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 8 e) y, i0 y7 x: l+ Z0 ^9 h
我諗住如果頭套可以分開既話
, `" p3 T  s4 L天冷可以著埋出街,正呀
+ L1 p, y3 `/ }3 j0 N' }
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表   q  ^, X: |4 I
8 C- F2 ?. ?" q
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
- s: r5 P5 L% O. A" [) c

4 I' [0 w: \- x, D/ s6 [! }% X( j( n咁可以响重要位置開窿啫..
7 U: ]" V8 H! |: x! {8 R
3 w# _4 c' Y' n4 X
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表 + }7 [0 \# G5 x3 g, J
我諗住如果頭套可以分開既話
3 K1 {. @8 T4 t: b4 I, _天冷可以著埋出街,正呀
; @* `: e: y4 K& c% _% t! {

# _) q  u5 |* C9 x% a6 b; c諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..    L3 [( W; N7 _; G
" k. Y8 V- b+ |" e
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表 * j/ Z- t9 B+ z; {' o; e+ @, m# |
膠既留番冬天著..4 p% \/ C9 ~7 Y) A+ S8 L

: ^; D; y. ~; U% [( a諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯   8 d0 s* F' A' Y, p# m% l3 Z' j
有神秘又有方便, 幾好   
6 m" G+ m% m3 h. g1 {+ b0 `" |5 `! \; }/ H$ Y* f
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:3 D) a9 D+ L% ]8 \* V8 t  `) t0 m
http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 0 o3 Z6 _; _9 D

4 n3 x9 p9 q1 P' z# h  w4 E. D5 Q: k& J
  x- h, J" I1 H
* M3 _$ r6 x4 \

$ I& A' F; Q. H3 T: X) C; F" a; ?/ U7 g! T
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  1 H1 `7 x0 D; Z3 o3 ?

" Z& e2 M( B! R$ C/ f( d  V8 m$ y5 D! {7 \

& l7 k# z5 B! H* P6 g天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
, d1 g6 B+ X  Y+ C[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 / j) A+ \! `/ O/ M3 d
8 }7 J& l6 g3 _- A9 F
: R8 H* ?1 R. z
+ `! b, v3 ~6 Q; R
* `8 d2 O* j& `1 ]$ L

7 `" h  I- y; U& ]6 [2 _& y0 z4 Z
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  + Q! H; [5 D! f5 L

2 D' v# Z- n$ g$ X
5 r' n6 V# f8 q/ h- j8 K' I
% D' {: E' F% Q3 q7 H' o天冷好多時 ...
. ~: ]7 w4 K5 l" T香港地,我真係凍極都未用過手套.. ( L; w: @8 N: Y8 {1 j1 n; k) \
..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日& [0 X# o8 l/ ?) j( `# f
上面一凍起黎都幾係野
8 _/ s! J1 U$ L; C) c所以呢件緊身衣真係大派用場/ R# C1 d6 l0 R9 T/ H! J
不過下面點樣開窿( [2 ]. i' q2 @* M4 d
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方.. 9 ^3 R1 X9 z" G3 ^' X

4 j1 k, o, ?, H開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦..
/ f3 o5 \1 x! u0 ?- ?! ~
% ~- D3 @8 {2 n* c1 G7 v再唔係分開上下身囉..
& S# f) W: c) Y2 \$ z- G- g$ m  v/ w3 P

分開左上下身感覺應該差好多喎 ) D5 j. I3 ~; d9 ~
諗落都係步姐果件方便好多呀
; |3 e3 {* ]4 p! e3 N! D& H7 W由前面拉到去後面
. O# g" z% x6 K1 V2 g+ n( x著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 + c! X$ x# b: w+ s1 P

" @) U: O! m% y( J% J# }+ m7 R2 K* ~4 y- ~! [+ q+ W( U
咁可以响重要位置開窿啫..
6 T8 K) Z& P0 R$ D& K# p% G& `  |6 u6 E% D" j* c7 h
+ i8 z. ~0 T. I! O1 x

) x" m* Z6 O: b% R: B2 ~諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  . p2 G( L& @( [/ G6 Y8 f5 G5 L

5 s( X2 l3 `) ^  }& v8 H. p7 C# T' E3 p) q0 ?7 I+ s

3 L1 Z! u# s9 h  N0 r' l哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:5 u* k" m! M8 K$ K# s
http://www.youtube.com/watch ...
% c+ y: X" y' N$ [1 M
開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:" |( V7 V) ]2 r& I
: R7 J/ ]  x0 f/ N4 b
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M& o7 [1 P7 w4 O1 T
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg
$ R# Q  O# i! V; ~% bhttp://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
8 t/ l/ A" k: D. p* x$ \http://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o