嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

萊卡緊身衣

如果搵到同埋價錢唔係太貴. `) |" O" c3 h- }  L, C* B
麻煩關照我一聲喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
多謝大大既無私分享+ I, O% {$ X/ e6 x% L9 D! H
小妹都想買喔>>>>3<<<<
絲襪愛好者>3<

邊到有得買先

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-2 21:30 發表 + V9 g! }! p0 o% H1 I% d
如果搵到同埋價錢唔係太貴0 H( p+ H# d' }; h
麻煩關照我一聲喎
  q! y3 k/ `0 F* |* K# C/ o

) J: j  W; u' B9 |1 T6 e$ B一定一定,有好野必互相交流.. 
8 h+ d; t. d$ _' k1 K! v3 ]# ^; X5 ^' \
下邊呢位真係當泳衣用:
1 H% m: O4 L  K: w/ j0 z$ s" I1 \http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-2 23:07 發表 , m7 m# J  F! \
邊到有得買先
9 J# |; |, Z: U0 H1 ~

L. P- @/ W$ o# ~! x. Q% _, myahoo auction 有人賣緊..5 Q, k+ x6 }0 ?! ]' D, y3 l- I
不過唔知 o 唔 ok 啦..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-2 23:17 發表
- |( ]8 @6 r- A2 }/ C3 `0 `; {4 s+ H$ N

+ W. V" l5 {) Q2 X% r( {一定一定,有好野必互相交流..  ( K- F* i# p3 [6 ^; w

0 h5 J0 t5 A, I- ~下邊呢位真係當泳衣用:( J/ l# W2 ^  w; W! \
http://www.youtube.com/watch?v=uguOFvM-mV0
3 r4 ~8 B: }6 \, M
! u/ P* T5 e5 t3 F4 U5 U: I# w

( l2 i; B* R5 K1 b$ ^) W呢位外籍人任真係掂呀
' P9 a, X; d' j& H+ L+ V. v佢著果件應該唔係膠衣5 R- W6 J! h; P5 A2 V% t* G% W3 T
濕左水仲貼身,見到佢咁玩法已經覺得好正呀

呢個實在好掂,最鍾意佢玩slime:
' U, B* B  f; dhttp://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U
/ D. J+ }  k2 w
! g$ w  q! p5 a; {; z" `呢個另類'日本超人'觀賞(其實好av feel):5 ?3 q+ p# z* P7 n) }
http://www.youtube.com/watch?v=lsLdnmFzSYs

著埋出街果段最正呀 * N7 u) U5 e" W; |
喺香港會唔會比差人拉架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-3 21:16 發表
0 J. z( X0 G, X" Z1 Y3 k: S著埋出街果段最正呀
' O; w; H( n4 C1 i! C: M喺香港會唔會比差人拉架
/ l, V8 ?6 e& W$ R- |& o- R
( g) ~6 t$ P! n0 ^; g4 ^4 @: Z! q
哈哈,係因為引起公眾恐慌.. 

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 04:39 發表 + Z8 \( }7 K0 [( w" R! s" a9 C
有無D好似蜘蛛俠咁個頭套分開架' c9 i' B& P; j, `0 L
睇唔到野好無助咕喎
, W* S" L6 B1 t8 G: `我直頭會返唔到上床...
' g- D+ a8 |/ m/ S0 O/ [一定撞死都似
0 }; n; P% m7 z3 [5 O咁似乎真係要叫佢開番個頭位....

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
3 `+ m9 [% \$ G. m' U我諗住如果頭套可以分開既話
. L, O# U* D+ _6 Z' c' F天冷可以著埋出街,正呀
: G4 f" E' ~9 M9 f% K1 \  ]咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-4 00:16 發表
; c8 u5 g' J5 l+ q  x& I/ S, P! T6 M5 @; {% w4 m
咁到時唔可以去廁所喎...除咁煩..
8 `6 Y7 Q. x# k9 M: H' X' P
# L+ |* R9 z  k/ r6 Q咁可以响重要位置開窿啫..; F1 p" ^  N9 _: \$ a' Y* _. M" Y

. l4 |6 r7 N, P$ {" G. z( A
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-1 11:50 發表
1 Y2 j0 Z( @; j+ ~; D$ L) w, F我諗住如果頭套可以分開既話, t  T6 O3 ^% J  Q9 N, ?
天冷可以著埋出街,正呀
1 C0 u4 q8 h+ e6 G
' n$ G8 }: l, w# {6 q$ `" e
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  ! v2 L9 @. \( p% W- x- m" T& ?
% d' s) @* B  a. v' A6 a4 W
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-1 00:59 發表
# o0 b" b* E9 a膠既留番冬天著..
# ?8 q" G! `6 n( G7 ^% x! p$ E: e. z4 R, o" J
諗諗下, 一件開眼既加一個頭套, 呢個組合真係唔錯  
* Y- q) K1 o& _) T有神秘又有方便, 幾好   
3 p2 A0 |# F; c) }. K* O
: B2 W% E) J2 @
哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:
! P& @7 i" M5 u9 |  w; V! \http://www.youtube.com/watch?v=uIdv4_d3t3U   @2:55  

[quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
' q6 O* ~' J* b/ V0 P9 z6 x+ \+ T( @, P1 t

" y+ {8 l) s6 m8 Q* N
4 @# v8 A2 i/ j5 T8 q
" T: G6 A6 D+ a8 C
+ D' e- [' A: p) z9 h7 r3 Z
8 d, N9 u+ V6 X1 \5 \諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  : x3 _) k3 G" c2 u

6 i& B7 E2 M+ Y/ a* e) b2 I# I3 k5 k1 q* K6 p
+ u% V: w9 g# ?. `
天冷好多時都會戴手套,所以都唔怕既

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:30 發表
/ A- `) H, G6 ^/ ][quote]原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表
* h' v& o, u8 H& V
' h; t( ~: [6 W, O/ l- z+ _) C* v' Y
2 {) O1 [5 u' t9 U" \; A: Y4 M0 L8 S3 K, e7 ?2 [  I

' V4 ?2 O. G2 [9 Z
" w  Z; p3 Y7 K+ U, w; U/ V8 f5 v- ^& Y0 W# k' S' u  r
諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街.. 
) g! U- U0 o5 Y. m2 u( t: _( P5 n, O6 R8 W  Z3 w8 q  l) N* ]- A1 q! Q

3 R1 |8 ?% c+ I& O. y4 T* z3 W: ~2 @6 m, q( Z% ]; J
天冷好多時 ...
2 }, Q* E# V* Q( z
香港地,我真係凍極都未用過手套..
2 g! h  r! }" u8 D..最後一次可能係小學嗰陣.. 

我每逢農曆新年都會上大陸玩返十日八日
% B8 B- m; t9 N$ N3 `上面一凍起黎都幾係野( e' O  W  S4 r7 [0 d
所以呢件緊身衣真係大派用場
4 p5 B4 W2 n0 q" h不過下面點樣開窿" A/ K3 T0 k0 f1 o% O3 s9 B' w
真係急起上黎去廁所唔方便喎

咁啱你又要去凍嘅地方..
. M% l. s2 E6 I6 L  n' u, I+ }8 ?6 e$ P, Y' u
開窿嘅,可以由後去到前,或者掉轉,成U字就ok啦../ I2 P2 b4 B, ?* E
% e. ]5 e# m# N& C( Y
再唔係分開上下身囉..
/ ~6 A  a0 H) J( @. `  O, H/ {+ n, o- m$ D- v# _5 @

分開左上下身感覺應該差好多喎
5 F7 d# x1 `/ ]. g9 Y諗落都係步姐果件方便好多呀
# {4 C; V# i4 k; t5 a由前面拉到去後面
' b7 f5 q& r9 _2 O- s- R' l- Q* E4 B著果時都唔駛人幫忙

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-4 01:09 發表 8 N, N5 q. a& e7 _

3 T: `6 L/ h4 o7 B- B
4 X& N) X8 [* c8 u# q& X咁可以响重要位置開窿啫..
7 H/ Y8 j0 Z0 y: D  p) e  ^: ^+ H# @7 w1 y1 y$ _# J) M" A3 `

) f5 c6 j: |; q. o
- d; c/ ~! E4 [) `. M6 u; [* @諗落就算頭套可以分,可能都要分埋手喎,唔通戴住咁貼嘅手套出街..  # l" m, C% q' X0 k

! z" [( W' N8 B2 E2 @2 c: ^4 `& ?" h/ O- K, @/ l3 Z% x

3 }! G% s& Y  z) Q; T0 c哈哈,原來已經有人用緊呢個組合:$ T/ C- x% R1 N3 W. e
http://www.youtube.com/watch ...
: B" ^( m: ~! N! Y* Q開咗窿會失去包到實的特色...

好戰隊feel~~haahaa

就嚟多d戰隊feel:. }7 G6 M2 y& F
  D( g$ ~, O8 ^" y  v( i4 w3 |
http://www.youtube.com/watch?v=G8b9DcgDx4M2 j1 {; l/ d$ o* t
http://www.youtube.com/watch?v=a9lOPlqs7Kg) Z  |9 h; H. y* @4 d
http://www.youtube.com/watch?v=4qkjaPtbTKs
4 R7 h/ H6 B7 R  C- S# Yhttp://www.youtube.com/watch?v=813ejy6ig8o