嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   
  R% R( V  t# O/ T  H, G6 f& [7 H5 I; h+ r- z4 w# Q
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
: S/ w) Z4 p7 B2 l! w! R: J

1 Y% g( i( d/ p  Y9 K/ V7 G我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

5 A& q& X/ k  Z# M: ]

! k& H7 I9 B$ @) T, m- c[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   " W' m. [0 \2 i9 Y3 J( d
0 ^" a" s$ |4 F8 H0 s0 e) K& D' b
5 }: R$ e4 C) [; J8 M+ G9 `7 L
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
( l# V* W& m* G0 d% K0 p哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   
4 P/ |; F6 {4 x9 S; G3 h2 r# J" H7 R) J2 |* [$ v

W9 S# r. n& P& M我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
- h3 g2 y; g( @: S
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
( j4 `) z0 j5 q8 O
! N( r( }9 G& c0 v( S& n) i我通常都係玩校園風
2 N9 A" @( _# W$ g; u9 j: ^$ `
, F* q! U7 ]: {4 S
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$ z& v- |0 E% {& V, c9 X0 q" a* @
7 ^) K4 l6 d* q; s( s% b

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   
0 ^" N8 D/ ~' I, i- u: u- d4 P) E. S; u# ~

9 D+ q$ b8 G: p; `+ H+ W講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
+ q4 l  `2 g# t" b咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   ) V  i* R$ ]; A' m+ g5 p4 S
4 u$ O7 O* m9 n" R  V
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
8 A) z) W# a+ G+ a) E
7 t% S3 i: b/ U  U- Q4 o3 K
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   # G+ T2 A* G# _' K- l5 r6 Y3 ^

) c6 d/ C: y5 ^$ k8 f% L/ T- \+ L- X; K# f4 h' \( {2 H; @; @! w' |! e
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
/ g. t* w- i3 l. \
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   * N# }6 B, e4 Y9 i
/ p0 C& h8 l5 }2 l5 a/ g+ C
/ w, ~$ g& b1 E* ~. R$ `
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   4 R2 B& m! O, m; y* w
????色誘~?
4 F% k2 Z! W' }* j6 n+ C
) ]3 }/ Y3 y- F% [+ C& ]/ N
我會穿著裙子,絲物在床& X( l3 P: B7 {9 J
不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

6 C' H2 k( A" b$ b) p+ {3 t8 e
3 ]: Q% [' T1 i) w9 v& J

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   # i# n# i; Z4 g

5 F4 ~+ p# A9 U
. w% _8 Q! Z7 M咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
; j1 {( E2 @- V
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
( Z- Q, H+ U2 g; J& r5 N- [2 G0 o0 Q1 F2 {4 @8 ?& U( p. a
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
2 U; V3 I  }  ^. s& Y) j
9 ?  i  v8 c8 ^# z$ M7 X: h1 ~( j男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   " c5 ]1 m6 r4 i; v  H0 t& _

/ u+ G/ m# P, \- W3 u$ |
& s1 r! l. t* B9 Z+ S, c男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
9 h. x- k  W4 ]( Q' s非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   
- N8 A& s/ ?& h, u6 ^. k1 p9 {; ~' \3 {+ T2 Q# Y. x/ R
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
2 p* ?( f" g" o9 ^# L% u+ [% W5 E% K5 P& c7 G! N. u6 m$ w
我每次穿著新衣裙,他特別興奮
5 M: ]; y- h* U, G, R, W2 b我也可給他射入我洞⋯⋯

( x. v* I* Y% |2 X  i

6 f5 s6 ~9 Q  Y* S[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   0 e' R! ?6 b) t' {
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
! j) G3 y: H  a4 z
' b, C2 d/ \% P我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
. a0 c3 |& E" c3 z3 r- {5 j" O9 F射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
$ a. C& ~" ?( M, T7 f& q# p6 M
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味