嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   
7 T) R. \* z* w; q/ B. q
4 ]7 u' }; w9 G% s& D& d有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
' O+ m' o2 N& ^& \6 Z& o" m
3 L( F4 R) N! T+ |/ N# L4 y我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

# o0 L. y+ x4 r$ h7 [, t; f. e, r# E6 j& @2 n4 A# _6 N

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
3 b4 u" d, g) h
( x8 v, g$ T0 d, K2 V/ V5 a
4 ~# w7 O. e2 S' A2 n4 s我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
$ J' u4 B+ A9 U+ T% i( X
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   
9 ~% t; J1 C5 G* x" {  |( U! R% F5 g& W: _' H7 c1 Q$ @
4 j/ k) c& n: |6 h" P$ d5 ]9 ?0 Z
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
+ T% J8 U+ v5 R! j6 L% h" {我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
3 D* ^2 ~# J& R% |! V  V
9 [2 W5 G* \+ P  Z我通常都係玩校園風
5 @% N' u1 B2 T# o) ~0 a' D7 C3 Z4 b/ H8 ~. t0 T
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

`0 Q5 F# S/ N- u( u4 e8 |9 h, ?; h( f# K

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   8 O- X# o- ]" A7 K5 P! r

' d$ {( }, l* l5 I( l" c6 z
' a# B; f# n* g講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
* f  w# H' H# A: U8 X
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
4 \4 @3 d3 Z2 I" T7 C; y: t
" V. R, i! m+ @1 K5 F7 X2 k咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
" ]+ c4 ]8 p3 D  \" P% F9 E
8 m0 K  O4 S4 {. e: Z) B3 U8 Z
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
/ ^# |" d+ i8 a( u8 T' P, q9 r- ^/ B1 d6 K( v

) m4 J; C) q) t我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
  V: Z' V; w1 e, ?9 ?  X) W/ J如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   $ f( G5 F+ K  P+ ^$ v

+ n: h& i" [3 l" v- u
" R$ i; V: @" `) N0 T. n我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
8 k0 H5 K5 H+ d/ h; o$ }8 e????色誘~?
& P- E) r. |  G& O& X0 z- L: c4 r/ Y; n7 X
我會穿著裙子,絲物在床
: u2 @3 f, c2 h7 ?$ l不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

' O# e5 [) I  q+ l5 ~0 T$ ]0 l. Y' _

8 G4 L, G. C& H# V, d[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   
* O+ t/ u/ X- u+ E9 y2 W3 c
2 v3 }5 P  I1 E+ Z( @) c: [9 B- ~2 Y$ W
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
9 ~  G  w0 h- g/ C" m/ B
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
. H/ T$ x' F( {+ D+ ?; t& ^4 F6 I  d  e4 V
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
" p# E% u- M7 d7 o4 W
' f. {5 h- D2 N; y9 h: o! e
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   2 J, K# q; v7 `' N

9 d" {0 ~4 ]6 k$ a0 Y5 R
$ r5 e3 x- N% `( ]; @/ p' M男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
; e- Y4 z9 h0 W" D% S+ u0 k+ v1 u# k非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   
0 u0 `  v; }! ~
# E3 Q: [3 c( l6 d/ I& o非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
# V5 }; O0 x+ t, e1 [% v6 h
/ S$ u: S. @  l/ u" \
我每次穿著新衣裙,他特別興奮3 K: g4 ]. _4 X8 f& c3 V
我也可給他射入我洞⋯⋯

7 O5 P# r; k  y: r& _
8 G, ~# \; r. G2 L3 \* d

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
# |7 c& S4 k( L) S* x射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
* A. @4 M) b1 F* g5 P0 J
5 p2 x6 X3 H; Q6 y* F# J! g
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   6 M9 z6 {' ^( H" }0 L5 d6 M! n
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
3 z7 {# l* M9 S2 g. \3 z; u0 f我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味