嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   
1 l  F! l0 Q: L( o0 U" T3 }; ?1 u6 |/ W0 R: E  i7 X( X
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
, B+ }  q, ~: }+ M5 h* b* u4 i& @6 ?1 Q+ O
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

7 i" A' Z1 l( u* X
1 h9 c1 O3 h- _. ]. F4 M[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
& ^3 {& p8 x+ J& d7 V7 c7 N1 K+ i6 ?5 L5 p( k/ F
/ j4 k# t8 b/ O' H, a) W
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
1 x5 c) f4 m" F
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   
, c8 p8 S& ]. A% |. t! [* U+ z) P% M: j
. ?9 V# u: O3 ?  {& }; h
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
. G% l& N, G! y0 t5 U/ ~; S; W( p我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   " ]3 F" e& C( q- ?; t2 t2 J# ?% F
0 P2 v2 z, L) I; w2 f# L
我通常都係玩校園風
' d5 Q1 ^( R" p% ], K" ]
1 j) N1 q, Y6 Z) V$ K3 e7 C( U# q
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

0 H* ]6 G. |# X$ J
1 W: T5 d5 ]* f% v* Q2 A- c, u[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   
+ o0 ?8 E! {9 @2 e
( w: ?0 B& j' K# u( ^/ }8 q, J# }3 E( H, O
講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
! R  w: P( L8 U: K% v, f, M5 S  r
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
& y7 l2 C# z  s0 u
- F0 x3 f1 K9 n4 \8 P1 ?咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
* D3 R2 [! q% n- W6 V; j

/ L) ^7 b2 F  j+ m/ L我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   3 T) f6 f- b4 q0 W9 w
9 l  J: c/ H8 p3 C) [
, G' d/ C, \$ d
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
, B* m1 X' g& _1 S如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
) u/ D7 U/ i/ O2 b! Z! x, n' w1 ]9 ^  o& @3 S% m- L: z

7 t; b9 h  ?* h我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
3 E" q5 H2 A1 \& T5 D; }% ~2 y. W????色誘~?
* B; M0 f, z8 i4 K! d4 A4 [8 H) X( |" W. f3 K
我會穿著裙子,絲物在床
2 A0 {3 M! A! [6 X9 u$ v不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

& A7 k$ T: o0 O: c
! Q; d& ?3 P) R. k4 c% u8 }+ A2 e[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   
: I$ i, D' C/ G" ^" y, F" p8 p
; f5 g6 r, f# \. M! c* W( T) O2 j8 t% }2 M+ H# S1 _% U
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
: @0 w" B) }9 x- R' K# v5 ]
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   ! a- E7 y( n+ @- X7 ~. N) N- x

6 ~* @2 g, }9 O6 t我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
  X- m+ B2 V) |) P- s* c
( p" ]' w$ |/ o' `) i% Y& j男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   $ c; j  B: V3 E2 j8 I* p

% [: B+ h& x0 W! |7 ~
* v$ v& S% t7 f. B! b$ I' |" C男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
; n$ j( B. `( B% t) c6 \7 J; ~非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   . O% r, w. Y" N& `1 m6 ?* N8 t, J
, H% ^$ Y; q( d2 T& Z! C' c
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
: `! K. N0 v) ^3 P# r- W/ J. @& |5 D" U
$ J$ p( b7 Z- K4 v3 t/ d% u
我每次穿著新衣裙,他特別興奮5 I! J" ]% V( u" o& i! y# T
我也可給他射入我洞⋯⋯

/ H. c; B) Y, |# \* x2 p, X
% z2 d- [5 G, W5 |3 K5 W1 m4 X9 u  @/ _

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
1 f* ?( l) K& |$ u% @8 v! ^! l射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
  W4 W$ x3 M( ~4 n6 A- H0 d! v- N* G, o
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
( ~' x( A' }  j3 t6 {射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
  [% }8 a; Q' F8 ~0 a* p3 ~9 @% {! ?) U
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味