嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   7 t# ~2 I- n% ^$ F' T; O3 K
: y6 {" e- k; t3 r5 X
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
0 ^+ ^; ^4 n+ k" N
0 E  @8 J( S6 Z/ M我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

$ Y; K" d8 W# L

8 S  ?# o* g; T" p[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   
, X) F( B. H; x2 n( t/ `! D" {/ F  x
" ]5 K8 O; {" V0 G+ m
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
- W# l0 _+ X4 U2 c) n) m/ f9 N哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   
; P, Y! n" Z8 v+ M3 b3 o! v( X( Z
9 y) z, ?8 X5 c; D' z, G7 s
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
- D. u8 |9 u: b$ n* F我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   
8 ?8 I9 D7 t& E& j  D6 t
3 J. n, A6 W9 W# m# c我通常都係玩校園風
1 ^. }0 Y# T" d+ S; ^
8 @0 `' a" ]. X! h1 G+ C2 r- I* Q
我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

' b- ^& h5 E& J& X% z
* _9 [/ O2 K' }7 \( {7 T[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   8 ^* y6 _% u, m9 s' N# t* ]

* O5 q& Q: j' q1 T- l( `8 a  {* U
% V3 E3 M1 f) l$ N講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
& V3 r: x! D0 E4 ^5 Y咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   # ?3 J4 ^% j* D7 [8 d+ S/ l) ?: C
; g9 E* n4 A0 {: Q$ t
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
4 z) }; V' e9 w" P$ M
( Y+ ^2 ^5 O6 S, ^我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   2 z' ^0 C1 \1 x* e! I) j) Y

X) i0 {1 L% `' ]9 Z" k6 l3 F- J) J
2 ~& A. O6 T! o6 H( g5 K) _3 V7 y. t. I我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
) I' W: ?. S7 B4 |7 }$ j如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   4 \" H2 R) a! U

7 g- U  H1 q2 ]8 t& x8 J4 @2 f& \6 r
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   5 O9 k% f4 x5 @5 k
????色誘~?
2 R) a8 Y3 s4 ^, B5 l$ y
1 b6 q* M% u% v* ^我會穿著裙子,絲物在床
8 f; X0 B/ }: ^3 j/ ~! }" e不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$ U0 P# A7 ^# {% m& W" S

4 A2 n& |4 v* K- p" Z! i. M0 s[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   " f$ F) q! A5 c
0 p( w% ^8 c& _" n2 r
" r" F7 {  ~0 \; A0 M. D! h$ O
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
8 K, B: v- o  }+ j3 f& L, ^我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
' P: p" B2 H; f1 K
% i3 E1 ?9 r0 f8 P" l* W; ?我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
% C8 q" ^$ X1 n. B- r
, D, n( ?5 {' w8 U* j+ p8 X
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   2 }( ^2 J7 z4 J$ G8 p3 G* y2 h

( H  C% F+ K0 Y, d; [' {9 ^7 N2 B( l- P/ l  D3 l3 j6 }( k1 Q
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
& V- z! _8 s5 }( S) @$ i  I) `
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   " F2 F- H0 d) z/ o& O

) q* s" G5 m6 g非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
0 u* s  F  d' e

9 Q3 ]$ ]" [2 X+ _$ q我每次穿著新衣裙,他特別興奮
4 e" t% \9 U# s我也可給他射入我洞⋯⋯

& @5 @0 A9 `9 A2 f
* O$ j) X" H; b6 `- w7 F[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
' J0 m2 F) K, u射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
$ X/ s5 Y; `3 P) A; I: f# ]
" K2 x5 V$ ~# [4 p" x/ {9 a
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   ' W8 p- {* a" Q$ H2 N. _- ~
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
3 z# d% [1 R5 a- c我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味