嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ' j" f# `( g0 ]$ k1 f8 L7 t
唔敢試 % H1 W4 ~) X# r# y6 L- o) T: k
一試可能會衝破左心理障礙
& P* L+ [$ d6 i3 @  n+ \1 s( v3 e9 s, ~' o% W- C! I. H
只要不在我口射出,就可以
* B% B2 a5 o5 D! m& u) ^. f1 M/ R( {喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
/ i9 a4 d! {# p( T1 q8 Z; W5 b3 F
( D* K- |! H9 T$ k
男人很喜歡含完, 再插
$ w  n& G0 C9 Z0 }你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
# B( b4 O  _: E2 ~9 r. @唔敢試 + e+ K/ W1 X. N5 z. C
一試可能會衝破左心理障礙
. @% g9 \3 m9 ^& `: t9 M# w
, M  p1 k) f  F  n
1 n, }0 c# @: v, F! l5 [
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   / C( {& b( b4 Z6 a9 P9 `5 `
% {$ F2 R9 s' [$ ]$ U% g5 e' \, a
你真係太瞭解啦
) n) `2 c3 c+ _8 k7 Y2 `' R
3 G' N9 Z8 _! @# k2 n! h1 G我男友是这的( F# V. O2 q, d3 g+ v9 S/ }5 q/ F( _
喜歡我穿著各式衣物,* m3 f0 B. y& j; l: n; Y
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
0 _' T9 h; n# L" T/ q' X  l" U2 K+ G: {" T' Q6 A9 l# y

4 R- g: h+ D# t9 ?! r! a) P( V! N7 b( S/ k: S" g
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
6 z* h. k6 ?% C+ t5 D9 O9 h5 X1 I# Z
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
6 U; n: ^' ^: r+ R試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
' \, r$ ]7 M1 |1 m! U5 O/ G
" S+ X' P9 b; I, I1 z
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
! c. ?- j: ?- F4 e. N: H有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
: R0 T8 |9 y. H- @0 l" d( {  d) H; f9 ^想一路含人同比人含 我係CD
( }- ?! Q$ R" R/ G7 }0 W. e

" ~( \0 R; B' v9 L! {9 O0 `0 o: P" U有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
' k' y% l" U7 m# W幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
1 y0 S, j+ N: h3 F: c有人要試嗎?
) i6 n3 O4 P) |( H1 d) i

6 Q  b& y, h- m7 @我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
) D5 j- \$ a4 i' j想一路含人同比人含 我係CD
% `' U! [: p0 [' i! H
/ l% J( T% t9 A# @* E我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
7 P) _0 a4 E1 C( Y嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
4 N: b8 K7 ^7 \% y# T/ u* t. @
; V: W0 P! y- t' Z4 }- e; y
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人7 v$ U& ^& j) X: R0 p2 |) a+ u
不過比人含開,有無人想幫我?
* Q4 g: e1 H8 N# lADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me