嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   6 @* a/ ?. [+ ~$ K4 J
唔敢試
1 D8 `' C$ W0 G一試可能會衝破左心理障礙
3 d" y' `  a3 S$ f& I9 y3 w- g7 |- y2 g7 L! E1 A5 A
只要不在我口射出,就可以% \8 P6 r3 ?* s$ r& [
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   ) D- D: q$ ^( b; ^5 e

. ~3 p9 c+ x+ y) O- {- W6 }
. p2 g/ z! K, I+ w( S3 Z3 t8 c& n男人很喜歡含完, 再插
, o$ X  Q+ w0 y% Y
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   5 I; O& p2 G1 {1 K4 p
唔敢試 ' ?5 H* m" Z2 O. j% ?3 R' K% E6 E
一試可能會衝破左心理障礙
% P3 T6 r; [0 _( r

( @7 m$ ]: p2 F4 p
6 l& D: e% W1 y4 v! H我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
1 e/ V7 b" j% F  A; A( j7 t
" X# f) B& A( B% z6 z  Q* m你真係太瞭解啦
' I, O6 d0 k, `/ V
1 K7 J; J/ X- _2 i
我男友是这的1 H% ?( |; B4 W3 `
喜歡我穿著各式衣物,
$ o% v1 {" P' ~$ }1 f調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   " o+ u" x7 G' C+ W  K
/ ^4 T7 y( Z( i
' W+ X8 Z; a  }" ?2 N
: U5 p  @% O3 g
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
/ Z: K2 }1 J1 f, m  l+ N* O3 G2 Q. c
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   ' ~# w$ P6 H! n1 X; j! C
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
8 e- I1 w+ M: k5 o) Q. v
! N- i! e. C, b- z( J9 Q8 I! @" M我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!. T; g! O$ E* R$ [3 I7 u/ r
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
3 Q  t$ |  p+ }' |; _想一路含人同比人含 我係CD
8 {% h5 h4 M+ K6 F  [  y
$ @/ m, M1 m% b/ _: R' T有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
8 b& W% S9 k5 S9 y+ l幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
( J! G( b" N: {# ?; J' C7 I$ V# m! e有人要試嗎?
# q( j$ U' h2 j* x' p* ?! F& I
# Q# P$ y. Y' u; u( J我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
% B% h( i( K/ s/ R想一路含人同比人含 我係CD
( L+ B1 F2 j) N( L% F) m+ j/ V( O; z# T
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   8 [8 W/ @4 c) R2 D
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
2 V4 Q  K  ?4 ?. _: e1 [2 n# K
3 U0 j  ^( a. T6 C& b% {
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
! M; t2 ?1 f, J0 I+ `" H* D不過比人含開,有無人想幫我?
8 t/ W; n; X% m' m+ bADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me