嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   # e0 U4 h/ |7 X6 L2 K5 X3 O! J
唔敢試 : i9 k8 J. n/ o4 R
一試可能會衝破左心理障礙
7 }$ k) E* D* E8 f; \
: f. ]$ U; O1 {. K+ X只要不在我口射出,就可以
7 @2 {* L  T9 p喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
, Q3 I# h- U7 }& T4 g% E0 y, N5 t( q8 i

' `1 U% y/ v8 w/ R男人很喜歡含完, 再插
, ~0 n* [2 ^" C: B+ {你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
% t; X0 ?8 o3 G# ~唔敢試
7 H+ m4 |% H  S9 P* h' F2 ~) x( G8 E+ P一試可能會衝破左心理障礙
0 r) X( a. m( N' Y) x- K9 x0 {! f  _5 E8 N- @8 W
, s% ?3 y5 R2 B  w
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   ) b3 v& ?' Z1 D* J! |

& T2 F7 t( p9 n0 B" X1 X你真係太瞭解啦
4 y. {- A4 t, R( V1 q! b' l, U% o0 Z8 A" k
我男友是这的
; N4 Q/ E* f3 A3 |喜歡我穿著各式衣物,0 x+ Q% W. p$ D3 T1 p* D
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
- f  {! L) F% `: t+ D2 F" W. V' X# n0 e1 I0 e4 M

- _5 S) o& C& |1 s- R" `$ U8 K6 t( a7 _; c2 [& I+ _: U
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
, C! r3 ]$ N( E/ N- ~% A# M$ G
+ H  R* a0 \! l
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
0 H( @% A2 a7 K$ F) M7 R" T- [; k試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
8 |1 Z1 _3 m- X5 g8 L; S& k$ u* |3 {4 W, g- A' B9 Z
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
2 w% U* v7 {5 M8 X有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
6 G/ U+ l) n9 p& N" E想一路含人同比人含 我係CD
5 g# W. x& T8 G% t' E

A) k) L9 U* R* B3 U, H有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   4 N8 Q2 o2 B0 c3 I7 ?0 P8 h
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
9 R  v, ~$ c( X% |有人要試嗎?
& h: ^. U+ `7 h- Z- P% h6 V" O" r2 I2 y: d+ b! p3 X
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
* {+ ]- |# ]9 ?3 K0 `7 J8 E想一路含人同比人含 我係CD
1 B1 o- O5 Q# g$ ?0 B3 j
- e: S) `: B# g7 s4 D. e
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
. f9 @+ A; Y/ R  R嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
2 n, r) f, B9 P4 `7 m$ u) y+ a
3 r: ^' e! j, L0 }
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
  ]4 L# V* z6 n- L- x8 ]2 J5 i. l不過比人含開,有無人想幫我?8 ~2 \/ N  e# z* s
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me