嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
+ S0 X! I% c% V4 [5 \( F唔敢試 6 N; I/ |1 f0 t: `- t9 g- t' W
一試可能會衝破左心理障礙
1 B8 s7 E' z) U

& r  l# T4 z0 P& d& C. t1 M) w只要不在我口射出,就可以' c- n& R* w! C
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   1 ~7 i/ ?7 {4 g; W5 {4 x
$ z# z! U" p2 n, O% p4 T. I. @9 N

" [5 C& b2 I  e. F( D! Z7 A男人很喜歡含完, 再插
' p" r6 q/ Y3 L4 m: e
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
+ T2 k+ b( l) A: x* b唔敢試
* @/ q5 a" g+ p/ q/ R: t. G/ E一試可能會衝破左心理障礙
2 l& v4 s) R4 c5 \& H4 B4 V6 V) d$ e! g# L2 f! h8 z$ ]( }
7 y9 z3 z& e* i6 K) E- H) k! f
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表     w8 i: e, L) x+ P

# v, Y- |; I4 n* G) l9 \$ E! P3 P你真係太瞭解啦
$ u! k0 }% B3 H+ _, k7 s
$ t  y& Y; A5 E4 p3 q$ v2 z
我男友是这的
! h/ i3 R' R+ s* O8 F喜歡我穿著各式衣物,
4 @# A# O( W6 a" y9 }' F/ ~& {0 K調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   ; p1 J1 W( I$ B7 `, D( z/ h* K
7 c; Y0 s1 x' t9 ~8 F& ~8 B, `9 U! T
  V8 l3 |- s/ w  O# h; N
9 W/ X- g8 a6 {; q4 x2 E
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
) U1 r  ]  `* F0 X/ H  o* N! b8 C7 x: R& v  A% t
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
7 L, M- f4 @, u- D' K. z試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
$ y- r2 d0 s+ U  D  e+ A
+ _9 Z5 V8 {* S* H0 a2 H我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
6 m% x- ]9 \" a. J$ u: x有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
  f  k+ t& |& x想一路含人同比人含 我係CD
' ~. W* i8 K. r5 H/ }, ~4 \8 d
+ b  B- N8 R# d3 r- g
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   ; U. \" S: n2 T+ c4 @9 u' b
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!! P7 N3 [6 ?4 z  J9 `
有人要試嗎?
7 |$ b! C  u; J* d' [& [) S* C
7 ~. Z( f& Q+ R$ l1 U4 O+ g% s
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   4 J5 k# j5 ]# n+ c& }
想一路含人同比人含 我係CD
+ S! ^5 e. X( L2 Z6 Q2 D, {' h& h/ ?9 U% ~! K
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   ( a" a/ _- e% T6 t3 Z' c0 i2 o
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
( K. c' B' ]. E6 u2 ]; t3 C- J( C
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人* u  a6 I. L4 c& i
不過比人含開,有無人想幫我?
  E+ {+ ]) E. i( [  aADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me