嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   6 Q2 Q9 v% p/ h( f2 B
唔敢試 $ w1 J( f; M! }
一試可能會衝破左心理障礙
' u! @" c  ]1 R9 f7 q6 j
# p4 H4 K) H& h9 X9 X7 C! \只要不在我口射出,就可以
. G3 R' d2 P. n* ?9 D喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
# ?. C7 p3 @* @5 B" A( H
8 k  [$ {7 ?& A  T1 g4 X
% r8 P- C; R% z! Y, b男人很喜歡含完, 再插
1 p# G( N& b1 v- n
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
' ]! C" d& I. M+ \$ V2 l/ o$ _唔敢試
% L& A- r, B% R$ y6 r一試可能會衝破左心理障礙
. r1 W" B" ^+ X! M
: w, G1 M& {, _* S& }8 o, z

! H! N8 C3 S* R5 R. Q2 J; H2 _我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
( {. H$ M0 @' b1 G9 _
4 q- h. f1 Y/ X7 Q) Y0 m你真係太瞭解啦
$ `  x8 t. B; s' @: N

' n# {( t( e8 K5 ^# p! L# q' _我男友是这的' @7 V* m8 m/ v( t! p; ]$ L
喜歡我穿著各式衣物,3 }7 r; v' o6 J. m
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   ! J$ F& H' s( ^9 ?" s$ F" X: ~

5 v/ I8 p' c8 D0 g: z# V' }/ Q) b* P( P4 D8 s7 V
/ w8 O" x# D, s; W) E
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
0 @5 I+ b  N5 H, ?* t
% o8 ~; H5 q$ A; Q8 c* Q
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   0 I4 D+ O/ h% ^+ \& {
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
/ y; f1 W& F6 e6 o% C/ j# Y

5 m7 F/ O2 R, y. X; h( q% r我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!5 u6 T8 U+ G# K2 s( O  @% o- l
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   9 m4 m5 D( r; d0 J
想一路含人同比人含 我係CD
6 E3 O5 Z1 w6 I& B5 U* f) N3 L/ U3 L( U" f9 O
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
8 Z6 N0 K# @) j$ x幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!) P! ]% {% F2 c5 W$ [( A0 O
有人要試嗎?
6 O7 D+ n; o( n+ d: a
/ K$ k& L' h- W$ q; f: M1 L
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
7 ?9 B2 g- F6 K; p" n( `& M' C" }5 n, X想一路含人同比人含 我係CD
) q3 ~& ^# Y5 v! \! q$ W! c
& J4 Z$ @* M6 E& L3 W我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   5 C  ~5 x% \0 _4 x0 |
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
2 Q' o2 J. t& m6 j- g

0 j; m5 T1 \/ R: D( Q我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人& {% x9 {0 P1 G! @/ Q( a% J
不過比人含開,有無人想幫我?
. h+ J9 y% s- K+ s0 l, Y0 |ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me