嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表     Y/ x4 |! g+ \
唔敢試
* g" {' }' Y' D) d( a' _一試可能會衝破左心理障礙
) j4 b6 r# n& B: g, X

) Y, t: d  ~8 U" c% q0 d- {; @只要不在我口射出,就可以" v- w* F) m% R' Q
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   ) P2 N! u9 N$ C# _% e6 L

+ c$ J- P. g- `' y+ w4 A: l7 U- C! ^: b# {) J  C
男人很喜歡含完, 再插
; y8 z/ S& R7 }" i你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
7 F. a! a) Z( S& l# j' F唔敢試 7 E+ u" N3 `* h$ Q: t
一試可能會衝破左心理障礙
: p3 k8 b' h& A2 ^! \
8 e; ?: p; K6 Y4 k
2 ]) I  A: t6 i, A) `4 X我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   2 K( @) r7 A3 T/ j0 H0 y, \
/ |. d1 D# M% C) B4 g* ~: M" w
你真係太瞭解啦
0 w. D7 U* x  k' q" R* l

2 d' o+ t0 F; `我男友是这的
, k: E, ~. z( O4 c0 f喜歡我穿著各式衣物,! h" R6 K: ]3 \* |# O6 ?
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
: d# x; ?% d/ q- J# [! H( G7 m; z9 A$ ^% P3 o( B8 v3 I

( m+ T; C" l* S/ e) e. _7 A' c2 M. q9 k' m  {* f
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
; `0 Z2 t) P; w% {- o) ~5 z6 d& r* r' r  U
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   ! L$ i/ V; |  f# y( z1 T! D* m  K
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
" _4 w, A1 o& ~$ F& Z  F
$ T! J/ V/ t4 \1 i! e8 _6 w我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
& T) E# a8 l' D$ w# k! x6 \有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
$ \/ Y. G# C3 |0 E8 I' ~; V想一路含人同比人含 我係CD
6 t1 y$ z2 @4 X& t3 T3 w
$ l9 X; w6 C( P0 A  u$ D) A  i
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   + X9 q% s6 Q! V; t, H5 e
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!% k2 L: z- |5 ?* a$ m3 z
有人要試嗎?
/ {) m2 [! a2 Q- g& [' r- _

8 r. z  x! {: k2 \我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
% O' v7 u4 H* d想一路含人同比人含 我係CD
. U  s5 g# B: S' f3 C) U' }4 c

* B! T  A( o; U# N$ }我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   , A% C, y; G0 e+ Q
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
) c; p: n4 R# `1 Z* u
4 a. q9 P: h% f" o$ Y" h8 u我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人7 I3 M+ E! h7 H
不過比人含開,有無人想幫我?
( v. S( ~+ ]5 m! ^3 J$ `# |ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me