嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ; `9 H' `( X0 K. L$ E7 t
唔敢試 4 t5 {: n* x& X1 b, Q1 ]9 c' g
一試可能會衝破左心理障礙
, h: U" T! z, g, [5 _; _
) x- S) }' s& }# k, Q. ^; j
只要不在我口射出,就可以1 D" I6 S$ b5 c* _
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
4 {" ^% }- h" ~4 D
) J$ N2 Z1 g% _( f0 g% Y/ r& u7 P0 j( h2 M" I0 C; n2 B6 {" d- E
男人很喜歡含完, 再插
4 }; y4 z5 c+ S. S. {; T( }6 K
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
- r% I! z9 |0 I9 q9 ^! S唔敢試 : b; H* M4 G, x' e6 \4 W
一試可能會衝破左心理障礙
" I$ i5 n: b+ }1 A$ B7 e2 e8 }& f5 ]6 _$ a; y# {; Z7 |

' Y  Z/ z1 \0 I  u6 C& D$ y我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   # @: [! g# `% x! J4 V4 Q

8 y& A! _7 }) G- B  e& Z你真係太瞭解啦
7 f7 u! J) p' F
8 k/ h# k% r; m# Y: E我男友是这的
6 \) |8 }, r  {; G* T! r喜歡我穿著各式衣物,
2 x  z+ x# o+ D6 b4 \調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   ' X3 M7 P2 I4 Y. E2 ?

9 {" n: Q( a1 T2 @) }& |
. C  D0 }. h- d# Y, {. O# z+ h" ~( n7 d! q) z% x* T, F6 Y- e
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
( U6 |2 e, C; `$ b8 P/ \6 @7 K& t& q
, G& m, d8 L% P
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   3 k0 E! o# N; G5 h$ M! `
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
9 o1 ]& @0 y& D* f
& y! O' T" j( @4 K% R( H2 G. _* b
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!( I2 A4 q+ k# z  h
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   2 x7 D! _6 j3 e$ w; c, R
想一路含人同比人含 我係CD
' p) Z, L# E' D: G- r- I" |
( m1 O5 T3 P4 @( {) [6 G+ c" V8 `$ `
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   ; K8 N6 b5 j2 R5 \
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!! r4 {6 }* ?( f6 ?  s. M
有人要試嗎?
2 P% H7 Z4 [0 P
3 H/ X5 y+ }4 {: M( I/ V我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
- D7 q3 W9 k* q  V5 f; a- Q想一路含人同比人含 我係CD
  d) d; m8 q; D! C* J8 @4 i
8 [$ }4 R$ L+ E+ j我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
0 C: W8 w; r% V8 P嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
% }( g2 [2 }, l8 S$ s" k
' J+ C3 m% w! I3 l/ x7 l2 T
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人& h# J! D1 m  ]5 P* [. i
不過比人含開,有無人想幫我?$ l! m9 ^* L0 @  H0 x" S
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me