嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
4 A1 V4 a" |' l+ o- u( F+ i5 R唔敢試 0 X! ?8 m, R  X
一試可能會衝破左心理障礙
; C2 ^) [9 _/ ?) Y- A
/ @2 R6 ]/ f- W; B7 @% }( A3 W只要不在我口射出,就可以
/ \- ~( @8 ?! N/ F3 b; B) D喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   ; q7 l* D( g: h7 e

; M9 R) P2 o9 z" v) Z8 Q/ M/ {+ o
# ^9 g6 O  d) S) H$ ]男人很喜歡含完, 再插
. E6 A. Z; g: Y* T. Y3 ~$ s8 T你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
- e: Y" K  u0 [唔敢試
3 {# J. q  A0 W2 F一試可能會衝破左心理障礙
& P+ X9 C) Y: M; x) c9 V5 _

4 i$ U2 s' r: ^- l7 ?' \% Z6 z% ~0 T% P
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
' B6 D% ~; G- P; Z3 L
% @" f6 S) r+ P, J4 Q你真係太瞭解啦
6 v8 I" o- A" O0 }- @7 P; u- U" S7 P/ A, F
我男友是这的
' z$ X! C; c  }8 C# a喜歡我穿著各式衣物,# y& M$ _  P/ x" j( G
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
: f' g: l1 T" a( S+ ~* p7 H& q! V2 v- ^/ H
2 `# ]* G* @/ f% K& C4 X4 V
# A# n1 ^; Q8 |( j2 m
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
# U+ n* A/ m9 s% o: c7 c

9 S  t$ |( |6 ], t: l, j當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
- I( X; D4 L# A7 x6 l+ r試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
5 G5 g! k3 B0 d& V& I- `
  i+ h9 u; I9 @  U2 x我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!# N$ N' E- Q& Q7 g+ g, e5 n' @
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
' n3 i. M# Z( [想一路含人同比人含 我係CD
9 X8 [. O" P/ Y& `9 O& U6 l3 K. S/ e) b- ]
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
4 _4 Z4 @( v3 c幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
. G0 t9 p( c. f$ v( [1 V" N有人要試嗎?
. a3 y! J' }) g' o

7 M% X0 d, t% g8 S1 m我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
5 s$ T0 p9 F5 j7 h, a4 z4 `8 n想一路含人同比人含 我係CD
; k1 R$ k& D" n6 ^% |+ s
  a8 s8 Q' M* }. d; e3 u
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   8 |/ y2 K, r5 n
嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
0 K. Z+ l# u9 s* C$ Z

, u, r, t) n0 y/ U我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人. X( P& s: P9 W
不過比人含開,有無人想幫我?
2 r/ _$ T  g: H. _, P1 Y7 N8 AADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me