嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
  {5 u+ }6 [- v& d/ H唔敢試
/ I- ^- d2 n# ]4 H! o; S$ V# c; n一試可能會衝破左心理障礙
( k4 S! \: K, t/ V) i6 W+ d3 ^0 `

( u% c, v1 D' [. U! C只要不在我口射出,就可以% }# M4 |* h8 R* f6 P, V8 r4 ^- r
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
" v, o8 }3 P0 f: s
" A8 D$ o& k. Q. \9 X
3 a" ?- D6 W! e男人很喜歡含完, 再插
. B8 i  l, m" O! c9 p+ z
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ( b- V; s  \! u1 ?5 H/ s
唔敢試 1 ?+ j5 Y* c8 [/ S: K
一試可能會衝破左心理障礙
/ U0 J2 y0 I  Z% ?  K1 E( I6 e

, l  p) m9 U/ k" g$ F9 I9 _2 y
) o+ q8 X1 m) y% M0 K我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
7 ~1 C, o2 b- J
4 P0 Z  x  z7 j  _% }! M, K你真係太瞭解啦
' |. F, |# _% Y5 [
+ e# V7 x* I; c+ |+ B  L  ?$ k3 z
我男友是这的  o& l0 t8 t& ]) s: N, e
喜歡我穿著各式衣物,5 p0 r4 t' A$ h: L4 B1 l+ ]# I+ [- Q& R
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
) k0 {. r8 u, v- a9 y6 v/ [/ i! i+ u5 v) y
0 c" x9 m& \9 ]( r8 ]5 q/ @$ ?

8 _8 k6 W2 s* z0 |% g6 G- d$ r我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
; ]) j9 W% b, ^6 U, Y. w. o
: o, n( K/ t$ [  _當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   7 \; K9 z9 U1 u1 p$ y
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
/ E( @9 v7 M! n; i9 \
: K! o! ~3 d, u5 n4 N我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!1 n2 c' x$ ?7 Z, p8 c4 t
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   , F( Z, |3 ~) c* R8 Z
想一路含人同比人含 我係CD
- N& e0 L) }3 a! e" `  E; T

; F! `" \. s# Z; v9 @有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   $ s2 `$ _( i' p4 v0 Q7 p# @& d
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
7 Z0 L- U8 c5 l" O! [( D有人要試嗎?
- Z5 C0 O5 Z2 G) b7 M& w- _$ Z# d4 O$ `
我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
* i, c+ Z, C' A5 d3 W7 l想一路含人同比人含 我係CD
4 K% f8 f4 H% V, P- |  x1 n: R" d6 m

8 D! n/ |; N" m3 |1 L- B9 b我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
* E7 g6 }5 z: h: s- C" ?! H9 R嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
( t7 `' b- h5 ?' @' V% K; P

0 o6 y, a2 D: ~& ~" X% b- w9 l5 Q! n我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
0 k. c/ Y, {2 N  H! K& k3 J0 P不過比人含開,有無人想幫我?
$ I9 W9 n4 y. x9 Q- ?8 BADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me