嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
, R" F6 |, R# i7 c$ p4 i; V5 k唔敢試
6 M8 G( b& Y, ?) J- _/ n一試可能會衝破左心理障礙
: R+ Z. B: A' ^5 q$ d
" H6 z% V  M0 }% n, K
只要不在我口射出,就可以/ W+ y" v+ h) g6 Y- M
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   
9 D+ H7 D6 o7 t3 P( E. t, l/ N& w2 i4 `4 z, U4 ^; G4 k: L
2 r$ a8 B/ k6 s$ k
男人很喜歡含完, 再插
- e) j: F+ ]* N  Z: w0 u% y, q
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   5 S$ h4 T& X( u- z
唔敢試
. C: `4 J: Q: P& K9 j. k( g- b一試可能會衝破左心理障礙
6 Q- _3 s$ C! V) G: G! N4 W. ^. k% E
, G5 R% V2 t) m! U5 a3 W

. [7 w$ Q% \. p4 }我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   
$ g7 a' l5 E' d: @7 K8 S) i3 ?
# I& v1 H) s: T8 V你真係太瞭解啦
; z1 k. X* r9 Q
0 V1 e9 s0 A* E' j: Z我男友是这的+ ]/ {2 p8 C, W
喜歡我穿著各式衣物,2 N' h2 Y1 J$ f8 X) S2 z/ z& B
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
( C, e9 y1 ?% V6 v/ W  R7 K1 `$ r# W- P, A4 m

3 v% k; P0 P, @. u; n5 D+ C
3 g% X9 c! @  ~! Q; j9 I我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
, J! T4 n: e1 L6 f+ f

4 X& m! B4 Y5 ]3 N: q當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
$ X9 Z% e/ ]4 _; O/ V4 w試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
0 `  r* f9 b5 S+ x0 _- b$ S0 l

; a) Q9 N& |! K我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
8 h5 e5 X# Y, O5 _. |- }/ M有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   - o/ `8 Q" z4 \+ h( U' x. q
$ P- l& o2 R& D* ^6 @

( v" F: y: \: ^9 G4 |有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   # ^1 j( X: G. U; B. m) I  v  S
幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!; @. a9 L& k* X/ ^5 G( `1 n* p
有人要試嗎?
+ J& H3 k& J% O' N& A; W

1 S3 ?9 ]: T% X2 H! a- p我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   4 x+ M2 m; w. Y2 T; G7 l/ g% x/ d
# k- _; e0 \3 _0 j3 y+ _

- Q  ^) O) X- A) m3 _我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
3 B, ^  Z8 p; z! p4 P6 [4 I嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
. F0 G0 I& F. \/ M( a( e( z
1 I* m# o- S+ U9 O7 `( b0 F我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人
; N6 o; K, K' ]不過比人含開,有無人想幫我?
1 H* D, V7 f2 K( bADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me