嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   + K5 t! o# G" T- n( ?3 I
唔敢試 , h7 g+ w- _' R$ u+ [
一試可能會衝破左心理障礙
1 j# ~1 K' n& S! |" a2 n2 @
2 a* `, u$ W+ \5 L/ E; i$ ?只要不在我口射出,就可以' v( j0 U& [6 i: U
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   ! Y: Z, ]" M/ r2 ~5 @! r: l

2 e" B* J/ @- h( w4 A/ f3 {4 M2 N# N( V0 J- C1 A5 |
男人很喜歡含完, 再插
6 i! V7 }  `; B9 o
你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   $ ?: o; m! l6 a2 d: X7 [# i+ |
唔敢試
' `% L4 p# _6 ~6 \6 n: |- h8 ~一試可能會衝破左心理障礙
+ B' p% }1 T4 f! B

6 D- }  P: M9 d$ Q0 z
* C  E  C- }2 g% w5 B我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表     w; k8 Y* |% _% J
, {. w: Y! R7 H
你真係太瞭解啦
- F; q6 {: O2 d6 ?+ @' T
4 y/ M6 f' r/ Y! e- A
我男友是这的1 q2 o/ }  ]# ]. L- `+ v& [; V# V" J
喜歡我穿著各式衣物,1 m7 t( f! h7 M' k7 F
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   
2 f$ |) M/ u! z  j% }  b8 x1 }" w# ]! n8 ~, a" r4 s

* l: W  k. \* Y9 L- ?1 f0 _* Z6 @/ w/ W, e
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
3 ~- X; B" P6 w1 |) Q* \2 B; O* J9 m- ~# S) x
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   
) Y% w9 N5 r* @( x試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
; k4 L9 A- B9 S% @% W) k* X$ K

5 \$ u# @/ Z. [3 N: \: r我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!% V" N  @" s/ e% X( R
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
* F1 W+ O& q* B& _" Y( K4 B) V想一路含人同比人含 我係CD
$ }6 t5 V: Q) y0 N% u/ x; i% z

) \; i5 E& n7 R  W有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
" e- l* x( ]# W; c% @* Q+ N( a幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!% j$ Y, Z2 q1 i1 h5 V6 H4 d
有人要試嗎?
# j# j9 D  u  K5 ~% w5 [+ R
  Q' m! n) d) i  K7 y4 E我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   # A2 C7 G- Q9 G- P! E" H% @; q9 [) T
想一路含人同比人含 我係CD
# x6 P" j& X" ^1 j% L6 ?3 E2 z' b
) W3 Z) z! G# |) I
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
7 N' w: j/ c2 F9 l! a3 p嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
2 ^" }: `: g( @, ]+ ?' V  v# }% t% Y8 [; {
我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人% }" d2 s7 o( B% w3 ~& t9 c5 \
不過比人含開,有無人想幫我?
8 N& o2 C/ M' m! D) I/ L0 A0 ^ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me