嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... / \* K7 L. X% v
" [* ^: z% S' i+ x3 q
仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  4 f' ?7 h; f; Y/ K9 W

$ [1 Z$ A( B- R% Y[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-24 00:21 編輯 ]
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏...
1 `0 K( r' Z( B3 W, L- i可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表
7 O0 C/ Y* H  m# g( ?# k5 l& ?% ~pink swimweart
* [. N/ m. v1 C$ w8 A: k) b
8 F/ r& i5 G: j8 H: k' t- \嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表 ; Z' R7 O( E6 s5 k( b& A7 ^
著左等於冇著
3 s( Y+ y6 `6 s% R6 \
# ~) `! f' s( o* X7 A" w( a
若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表 9 |* Z( n. a1 `
( O5 D% z7 x# S第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表
1 R4 K, x; T* H- V
& F3 a/ M0 h: i第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
; `% n7 |$ d( T+ i/ D) W

3 E+ I4 ?7 d+ p2 o; d
  Q; Y! v" f0 _( p請問RACE係邊個,唔係好識喎... ( X% X, ?3 i, a* T4 c" ~( k
& Q; Z* [' f3 S" R) ]; E
佢件全身STOCKING好 .. % t# @1 {6 o0 f9 L/ W# b
簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑... ' P; U% h& E! V. v. ~9 X0 U6 d
" \) I- l1 s8 s5 [. f
其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?
+ w" U! g$ c0 g  V, R4 p5 N
# f! V6 a( ?# A0 c: `, j[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表
* Y+ z8 L9 y# |4 ^0 LSEX SWIMWEAR
: F3 u( P/ ^( M6 ~  F

8 V' q  L3 u" ~% f7 c- v& wJGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖...
* y2 a! n& d& f2 x
5 y  b6 W; m' i& Z6 `第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體.. 6 B& A' {# d$ }+ r: o! r* W% D
6 O. Z8 B5 {* `% O! h4 Q

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表
; Q( r6 j/ M! S# O( J7 Q好似好難著咁
5 B% j0 C) O9 }) u
4 m3 @1 |+ {- i5 w一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...