嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 - y) I, t* S3 r1 J/ @  z. j
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
7 N; z, ]+ |& b3 ]$ j
  o7 i; G9 E, r6 W( i5 O
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
$ Z9 X9 ^  e7 S
/ R& H3 e# ]8 J6 m2 X" i  _, P
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
2 H% m4 M: {5 O% KRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
  L0 g- k- g, \1 A$ I0 T+ {$ e1 J2 W* }: E, b' d# V, F
呢個好似廣告嚟,乜都冇..( e9 w: Y/ i( Z% t% m7 Y& R

) \' {/ \& s( \' O
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
$ T( V5 t$ J: b4 [/ v. iWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
' ~) R, |- S% q8 v$ y8 O
  P4 n* v; v( \- g呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣" }' F4 [4 `! L( H8 ?) |
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表 , L' B! x5 e6 d% P
LEO LEOTARD
5 v& {4 e6 v- ]% M7 E8 ~

Z1 P( @7 E/ a2 l
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 4 m5 e: y' w( y) L' C4 j  }1 B/ F+ w
BLACK PVC LEOTARD
0 U* R* v" s. y2 R8 A6 m( R7 ?  Z2 c" @) w
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 3 B/ W/ |; u1 y( L
LEO BODY STOCKIGS
1 I. ~+ i8 h' p2 @' X9 r) }0 @& Y1 k* j3 [6 @# T0 a& M
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 / D: @3 `: u8 T8 P2 R
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
/ v0 E' p6 s1 \7 k% ^
* |- j; I6 _3 U
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..
% B  x* N  e1 R8 _* U. B   ....最終
; ~  f5 p6 c; _& `6 c" B! w  w/ w$ f
9 A3 X( ^* Y) S' L拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
* V+ q4 l4 ]* ~% b! Q/ A上面黑色果件緊身衣. t3 a7 l* y. ]& {7 o6 D
個女仔同埋件衫都正到暈呀
, i  s1 u- a# V- o$ n! j. K7 C+ j& N' ^. V# E4 e
呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
( p: v# n/ @4 S# d7 P張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 & U* t5 S+ f# E. @

/ c2 [8 r" f7 L1 a/ V- K. N) n8 w( b% c- h5 w2 ~8 B. N
呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
* V' ^: h$ e1 @! F# A, O4 {& P張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
) v$ ~- U3 c5 z
7 T+ M, k" ^/ Z  C( q( Y- M* w
右邊果張咪睇到囉
! m4 O0 F6 y2 b3 Z. h# U不過唔係大特寫之麻 7 r- U8 x. ^8 P! G
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相4 s5 r8 ?! P! ]3 A! }* R( [6 d
點解佢好似無反應咁既
" g% m. @3 L* h# W1 Z0 ^. _8 q4 b露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
  m0 d; F2 V+ _" ^2 Y
# [( F7 Y0 Q1 `, w9 S其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
  {+ T' n. d, }勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... 1 Y7 A4 T8 u$ g2 S; a% T8 s) r- J% y  z
' j6 e/ j4 ~0 \' _. ?
其實唔係露點,係'毛'姐...
3 B7 w7 A; [# w7 l9 @( I$ Y) ]2 ?2 x8 T8 y; T. N
========================================================================5 U+ v# w( d2 h6 e
: A* D. s- j% T  x3 T+ X6 s
都唔算係側啦) f1 \, u" E7 p
呢區我管唔到架
. i4 Q7 U5 V& {' O9 X4 V" T) _# o. I想幫佢DELETE,但我無能為力3 H7 D, x: C; R8 K  g6 l! n
已經通知左壇主,等壇主搞啦
& C) u" Q* G2 O* [: Z( f( i如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
' C, u  C' I( l8 _' O% d0 ], L到時大家都無得玩咪仲慘
  x9 M0 F* h) Z' n! Z
& w( F1 j' |5 O; q# W- U4 g但係下面果點睇得好清楚下喎+ A! w4 v, v0 e7 n& u1 R
呢D算唔算係高清圖呢* k& w) X4 f1 x: c* ?1 H% ~
% k( U, \' ^8 E& X: A- A+ Z9 [

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎% o3 r/ x: k8 {- {- F5 f
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 6 V- t4 L" j6 z8 }
包到實一實又幾好玩
2 W  B) X" L6 @5 T  N+ w) x( Y
============================================================: Q" L* K. T* a; a+ T3 }; l% z$ p
/ u, m: C; [1 \6 ?, u$ e
最緊要抖到氣至得