嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   
% m6 q$ O6 Z- M4 i4 x如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
1 G) g, Y1 [' Q, e' ~

5 V; R5 `; P: ^$ f6 A9 n( ~我就有la% w1 Y) d7 J( s: h  k1 G
有次有姐姐叫我芺日好校服企定定
8 t# |) y' t5 x7 L2 b; `( V0 ?3 D; x比拒娣住泥打
3 M+ t, T! @& I' b4 D) b, w我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   
  }2 I$ R8 C; Q記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
, h# z6 L( q3 e8 T

! u/ q2 X5 _% B+ \姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....! n1 @2 b% Z7 J9 \( W7 h' A# j" `
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   
  w- D# n) R6 f# n我想試.....
6 Y7 X* V7 T+ [" k3 W: F睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
- U; R3 A6 O7 G7 S
6 p- {( ~' C3 [+ w- A. l6 U
一系下次叫埋你泥挽牙
. N4 w4 ]/ x$ l9 z; [- r比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   0 M" E/ e8 G: b, O5 Y( V
我想做cd果個
% d- B" R) E! Q1 }( n+ L) b
/ {- B5 E5 l( q1 h5 `
即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   
1 r& v3 t( k: N直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
6 Y. f0 O) p& D. T8 I6 d5 z
姐姐知道乜野系直男?我想知點解& ?1 O% Q3 y+ L! J% e! E' T& h) W( @
頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   6 T  W5 ?6 h) x0 V  r
嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
" z: b4 p$ N) D8 C
2 y' F4 p# n+ K. }" K6 s/ b
甘混淆既?
8 ~( m5 h4 p! a, D想同男人搞已經系同性戀la
/ `) \1 j( d! C0 r甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   
5 |* m  I& Y& G1 f5 c) U5 z8 p
; b5 W( r" k" ?0 ~6 C0 h" F9 n8 a: e/ D0 E: f
甘混淆既?( q1 ?+ ^9 D' g  R
想同男人搞已經系同性戀la
( k( w" a$ [- T甘刀已經5是直男了
8 [; e5 n5 t, d: L$ M  a- q: A, n6 I6 k7 S: D2 A
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   ) ^) M# d. Q; C

! @1 r, O2 g# z  n9 |: I& H4 K6 I* Q0 L6 K! a  l* O7 }7 L
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
8 O6 o: V+ W; c, E5 A9 v8 m
甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔
7 \4 @* s6 s3 I5 p  U但係佢之前又話佢想同cd攪, o. Y5 F/ w. x) {7 F+ @
又話自己有老婆自己唔cd既6 M2 f2 h  N3 z8 f2 O
有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ