嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
" G) k) N0 W  W- ^7 o之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
+ v+ W" x, s4 _8 G' _. n
4 U6 t0 H, J& k3 n
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
, b3 s* @# {9 Q) p: x) i6 a: n$ m% Y0 T9 {- Y9 U" [2 E8 l. Q
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表 # S8 y0 Z: [3 `' {* B, b6 c
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
1 D2 o% \0 Z+ s. i8 _( v; a# q
( |4 [4 k3 k& i9 G" T" z7 d" A, A呢個好似廣告嚟,乜都冇..
4 L% H0 h6 v' O: M# X6 G
9 w! P- L' M( x+ v! T# E
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
* v5 o9 A# b7 o7 U: ]WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
4 T) Y! N$ N1 T# e8 f! h
6 A- [. N, o( z1 ^& J& Z呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣6 z2 [( t" @6 Z
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表 - f8 a* y7 _5 p* l9 v2 U' _% o
LEO LEOTARD
5 h/ r. t' `, U% ~
/ f/ i* Y- S7 j' k* j
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 7 h. ~1 q. L# @8 M8 T% e! E
BLACK PVC LEOTARD
( Z7 {/ {5 O" \  f+ A
. b( @) T) X4 J$ q; e, I
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 " n) N$ V& f9 n) T
LEO BODY STOCKIGS
% e$ C# g( S# \+ \; k+ }" }9 p- f6 w- G- i4 o% ^4 ~
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
8 A0 M7 ?+ a% D: {) ^  ]SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
+ ~$ W/ p2 q; U4 `# K+ E0 u, _" J

: z- Y3 V$ `: Q8 W  b- {' ]嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..
1 f) d. t) }3 Z% B   ....最終 + W: R/ l' \9 d& G; W
3 l& _' s. q9 F1 I
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 4 z1 N4 ~5 h& n4 v# b
上面黑色果件緊身衣
; ?, `% e7 ~! J) t* j& K+ @/ M6 W個女仔同埋件衫都正到暈呀
0 x  H- @& T; r0 P
& a4 E, `1 m8 N/ F" m8 m, V0 R呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
/ A; n* n4 d3 I張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 6 P: ?( M# r6 G& l
+ y' {7 ]7 \3 z

$ `' z, Q; B/ X) O1 H呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
$ R, D7 p7 H, f6 l  F張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
' P0 \2 P: q- ~  A$ J& i8 j+ Q( f5 k  c
3 ^- G' e5 |7 Z4 Z. r% B右邊果張咪睇到囉
$ G& [5 p" G: R* Z# s6 @+ F不過唔係大特寫之麻
3 ~+ E4 D; x' @$ |6 C, F: `發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相
- f7 i8 J4 z7 D! H5 S點解佢好似無反應咁既 + j' m; d) g' A2 T% O0 V  u, X7 T
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... " q8 p; {, h/ q$ B" G! D! P2 K

- L3 Y! T8 b, ]) T其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
  m* ?- L0 f% b勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... 4 s% z" ^( N, J( u' l3 {/ a7 r
# c3 N  Z* p1 r2 Y3 [5 ^' ?
其實唔係露點,係'毛'姐...
0 [* f  x7 j% R$ P7 U% N8 ^6 i: R. ]8 }
========================================================================) V: \# ~+ T6 D) n
; p& l$ Q4 i3 Y  J
都唔算係側啦
$ k- p: |1 N+ J# X/ o呢區我管唔到架
& w- B3 R3 b: z( W* W8 A; w想幫佢DELETE,但我無能為力/ |) i  W% U2 U
已經通知左壇主,等壇主搞啦; ?0 I$ V1 o7 Z! ~8 F- ]! s
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架% P- @$ T" H# |% }( c* Z% @
到時大家都無得玩咪仲慘 9 _- Z1 h6 ]5 f, L

! {% P1 @* F0 }- f但係下面果點睇得好清楚下喎
  n8 F9 L' g& ]) k* z呢D算唔算係高清圖呢) C. A7 Y* o5 h2 K" D5 s3 B

1 q5 l2 m5 u: V[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
/ S' D8 y$ H0 ~) Q- b唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表
- B' I( |! K1 {" Z  H' w) Z包到實一實又幾好玩
# m8 g$ |2 T! U0 ~============================================================3 I' e+ L% Z7 }, V

9 H! E& ^8 _5 ^7 P最緊要抖到氣至得

最近訪問的版塊