嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   ( G) a0 N/ d- ]2 ^) F8 ]+ `
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
2 W- i$ T* k- r1 d5 ?

% Y) v2 ~0 O% R6 u  H: F我就有la
) @8 |( c- p- [( ^! X2 |有次有姐姐叫我芺日好校服企定定" p6 z4 d7 ~+ ?; O# @4 n
比拒娣住泥打
9 {) L+ V. ^2 @5 G! I  G$ Y我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   ! \1 d: ~2 I0 q* l
記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
: i/ c; d+ [" i" f9 a9 I7 j5 s
0 I1 D$ Z0 Q: g: e' j9 I姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....
$ Q' c# o* ?" V% m+ l/ T睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   / v/ D, H+ E8 X: E( ~, e* [2 j% L3 _
我想試.....+ T3 z/ U; R. W
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
2 V3 o1 q& v! u. R
4 x% |* k" u0 Q' ^
一系下次叫埋你泥挽牙
8 Z6 N+ S0 c7 v& r# U3 H8 Q  U0 ~比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   4 N) Y3 F  m. o0 s
我想做cd果個
6 ]( T( b! b/ ^. Q$ o
' S6 _2 N7 X5 U
即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   
% H3 e* |3 A5 j5 s直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
/ m# O  G* b- z3 A姐姐知道乜野系直男?我想知點解
! z8 A9 _1 }4 y" P, M' |頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   
) D8 ~8 W5 S& N1 ^- H9 c嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
6 L% y9 |( f3 l1 h! y0 O2 c

5 W5 h1 I$ d7 E( N# H3 S* `" J甘混淆既?
% _0 e* J3 |% z想同男人搞已經系同性戀la) P* X) G0 Y% k4 ~  Q/ ~
甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   
) d2 W5 o# R  @6 O' Y. ^, @, k- f  S* c4 R. a, f# i
  J  A6 x% `) O
甘混淆既?4 I9 |0 ^; r+ H+ z0 l* ?- _) s
想同男人搞已經系同性戀la
& j* |# R& l9 p( L甘刀已經5是直男了
" r+ z+ U0 z! e- P2 q$ B
- @* C4 c3 m9 L* B' m% J
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   ; v6 L4 o- c+ ]3 s$ M! e9 R7 h  c
0 \& l1 o  Y# I. j6 K/ O

' A% G! Y" \0 x+ }' e# Q佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
' z# j! C* T$ y" S- M) w2 b6 h$ e
甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔
( {) `9 @% {/ w! D5 q但係佢之前又話佢想同cd攪  G. D5 E! v) B) \8 {
又話自己有老婆自己唔cd既6 E8 }$ u" i1 h3 V
有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ