嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... 
" [& T/ M. i: x% |
$ }8 }" s4 x! o5 P$ g: _: I仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  1 y* v9 B3 b+ E- v! n

3 x/ _/ _, j3 _2 n[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-24 00:21 編輯 ]
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏...
/ f) \' S' N; t3 I, w/ `可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表
; r3 ~4 E; _, C7 w" R: fpink swimweart
! W& }8 r0 ^& R
9 j. z( y! D  ^$ g2 O  c6 |& l
嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表 + ^2 ?& k4 q; v
著左等於冇著
, y7 l! d" H4 q: \" s

4 Y+ F$ F, s7 @- h; s若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表
6 p: ]; l8 j% kNEW PHOTO / DO YOU LIKE IT
) \7 U9 O$ v0 G8 O" D第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表
4 \4 V5 o5 X3 A" F. F  ]+ K
' K( m+ o, d- Z9 Z, g4 a第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
1 d8 N: P" m( F, R7 }/ R8 |( k9 H8 A$ P2 X9 A
# {# z* h7 ^3 _1 u% C( q2 [/ A
請問RACE係邊個,唔係好識喎...
6 p$ [; D+ _7 o9 ?: o) i9 L& I" Q. E$ T. K# t$ T
佢件全身STOCKING好 ..
& g* c& h0 O" }  B/ j" G簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑... 6 g& ?. l, K  d, G/ N+ |

. G  a" z0 A' \* ^$ |其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?0 I! [1 _! A( i' g

4 w1 z& F% L8 \+ M# F1 O[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表 & u) w- J3 _. S- z+ ^% A
SEX SWIMWEAR
  g$ v+ Y; k( m5 A- d+ k
. N6 ?# t0 M  T( |* _: f% BJGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖... 2 ^: ~6 G* \  _$ i! T
/ s# z) m$ U# B2 z4 `$ l! h
第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體..
; l7 Y/ o# u' F4 R# Q( D/ o5 b# W$ G7 J$ F+ W/ g

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表 4 B' N1 {* {( v4 ^
好似好難著咁
( `) v8 G+ U: p# |1 y  a6 o
5 I. x# n; [. ~; ^0 k一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...