嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... 
9 Q- M$ x  p/ D+ z3 x- ?+ j2 T" ~$ L! ~0 A
仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  1 [2 K9 O* n* @9 n. d' _

. l# {& H. F0 O4 H% `* t[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-5-24 00:21 編輯 ]
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏... ! S, p$ D! e* X2 r: s6 L# X9 `
可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表
% T. Q& I' P1 T1 O: Z3 R1 upink swimweart
2 |' Y2 m# ?% ^( ?4 I' ^

2 m/ r% c1 L& C4 P( h! f2 b嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表
2 i# x& \( |7 |$ e, |" y著左等於冇著
& d3 k1 J7 s, ^4 J
  ]/ E( H' f# f2 e- p: F" c
若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表
# z; V0 R: u- A$ b3 ANEW PHOTO / DO YOU LIKE IT
5 v# O+ h* w' M1 M8 ~
第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表
$ T6 G; h" a9 X  p
  B- W- d: V6 u第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
+ z" B& U8 }# h8 j0 |0 z9 w
# A- M4 [! _; `4 r
4 ~# J6 r3 @* a! g- i請問RACE係邊個,唔係好識喎... 6 w5 I6 }5 Q8 c/ j% D

+ {+ z" x+ k. q4 n5 P2 _$ w. ?, g佢件全身STOCKING好 .. 6 h+ d: h$ r* z2 e. @9 ]
簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑... / H( A' F! Q& ^/ H! K  y

! L) O4 A( o9 A4 ]1 }+ a8 @- c! A其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?1 p1 F, P6 n7 E; p& t) h
$ n9 e* u0 L, {% B; J. V* g* P

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表
' R) B- K$ `9 y% q1 |/ @SEX SWIMWEAR
; i6 b6 s5 b/ {" @' e! Q' e2 j
4 d, M  K  N4 C+ b9 }" `
JGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖...
6 ?% l$ ?( G4 i  ^# V1 }5 R) h- M' y9 {) C+ B4 n9 |6 B' U
第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體.. 4 D5 m/ q! R4 Z! O

" m' c# m8 I* v[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:27 編輯 ]

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表
3 D5 d7 ?5 z4 v9 d! q2 `, W  y% \* E好似好難著咁
6 C1 C/ M) i; u+ P* }8 [# B8 e- U
+ \' ^% z/ T$ U" D一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...