嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
9 ~# T, T8 X  s! x之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
2 F/ r) L8 ^0 I
1 n0 }4 o0 M. T- U
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
9 }1 x) u  E7 }
3 F: i7 a1 `4 P1 C7 p) ~/ J2 K
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表 + A% u* A6 A2 O& |# w% V
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
. u! f3 M/ ?: e6 M" j9 t

) h' C& |, D/ e. R! G呢個好似廣告嚟,乜都冇..
  G5 ]5 ?; g4 t
" ^0 T; T! I9 f1 P0 U
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
# w5 [! b! s5 N! C/ OWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
5 ~$ N. c3 h9 @. n; {
7 }# w: i' n/ t' K; m  t. D/ y呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
( X9 ~" t7 ?4 ^. L* p個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
$ G7 o) S, X" o6 A5 sLEO LEOTARD
9 V% g9 D( Q; h) v0 @  i2 R
6 ^0 d. ~" w0 @
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表
1 U% U+ s* }% HBLACK PVC LEOTARD
5 V' {' Y# d; Q! Z2 V' t) @+ n
) C( q: Z( ^7 O/ B+ M; ^9 _
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 ) F* A& n* c6 {' G
LEO BODY STOCKIGS
$ g% |  ~+ c/ {' V2 b4 f) z$ Q8 |$ z8 ~" O! J  k
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 8 F. {/ k! S' d( [
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
3 V' {- p8 D) y- O4 [& D$ W4 d: o: P  I
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..4 `3 O& a1 N% s  Q
  ....最終 0 e3 ]1 @$ J- O4 n0 w) ~4 ]$ j

8 y) g( ]$ f+ S1 ^拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
; x4 O8 U' f: x3 M7 o上面黑色果件緊身衣
" B8 i* c+ }" n' O個女仔同埋件衫都正到暈呀
0 J2 b# y- o" A# h* Q
" r/ O% w& {5 O+ O呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
, E" @% S. f2 k8 A  M, S" ]張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表
! T1 m, a* p2 o5 Z5 ~2 _7 G5 A8 T$ ?4 c

, F% a/ f! H, N  F# t呢件唔係zentai喎...但係都好正..  + c  m6 S% ^; ^1 v6 f- d  t% S* w
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
* ^2 r$ t# _4 k& n  s0 N: M5 ~: y$ D2 Q) d" k9 n1 b4 S
右邊果張咪睇到囉. |$ H( ]; T, N" ]2 B
不過唔係大特寫之麻
2 \! x, j: W5 Q0 p3 o% r' D發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相: f* `) m' Y5 Z4 C0 q
點解佢好似無反應咁既 9 d' |+ Z# N. [5 q5 v4 u
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... ) A- _& C8 j% L8 B6 G% A
3 u: ~( _; ?$ g7 V0 h
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 ; D8 Z- Q4 C3 }/ X' T
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... % O5 p8 B  z! y( R3 y! U
+ B1 K6 u' d. S; w3 b- p+ N
其實唔係露點,係'毛'姐...
! V" u9 y. G* Q& q, F; Z
" R% b/ g( P$ X& B: g- V
========================================================================
3 \. C) t4 |% z+ o1 l% c/ \- k# m2 p" \; T& W9 {/ [" ?% \& T3 [! e
都唔算係側啦% ~1 m, x. t* x: f: E9 m8 e
呢區我管唔到架
( b& X( r% r9 o" i( ]想幫佢DELETE,但我無能為力
  x1 k& K3 B: B; u1 ], D( I已經通知左壇主,等壇主搞啦7 }( `; W4 W( a8 f; \
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架5 y+ {9 [) J+ B" P' }) ?) }, }
到時大家都無得玩咪仲慘
/ \  l& i" e) |+ w; q
% D* p# c0 c7 K! e" G! T但係下面果點睇得好清楚下喎
- Q3 q) e8 v7 T# E  b2 ~( z! |& ^呢D算唔算係高清圖呢
' s2 z& s* R1 g$ j' b
. C8 q/ l9 }4 O( u: K) a$ f+ ][ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
( m/ f+ I+ s, c! B6 t+ z唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 ' G9 P8 G! Q) Y6 E; s
包到實一實又幾好玩
3 K: m# q  F6 e7 i  V0 }$ E============================================================
$ s5 v5 [( [; r8 e7 o0 O: T4 D
: b& J8 j9 k( t3 W" V最緊要抖到氣至得