嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下8 N$ p' j5 T$ T& F
但....
" E% |4 K* o7 k! F: q1. .抖唔抖到氣架?
7 j' ^+ _$ ^, o/ N  |7 X- m2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 4 _' B5 ?  v2 b' T* S/ C
+ b$ z/ T- C& [: |1 `. |, |9 @
我覺得有少少分別的
  }/ p# M2 a% d( s) U8 M全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過. J# |7 {, P& A" W6 H/ b2 P' W9 b
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
: B2 f+ f$ D: ]2 U7 r
; U( x& v" f: u, b我覺得有少少分別的) i: o1 l' ~( R1 p1 H
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
0 m* u9 F' a3 V* ]) b當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
7 Y6 Z' z) j/ W* L5 i' o9 ?

7 f! _0 H* U1 J. @! Z: P! P7 C+ Z6 c: ~" ~
認同, N+ j0 N, }) u- @
, O& f: s2 a, Q' ^& h) ^
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
0 A( I: |2 a% C+ c/ w好好feel1 p+ B. @5 W! D
9 d7 O! a+ i  r) c# p
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
2 r, G& k: H1 x. x% D7 _' j$ g著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 9 ^' ^- }; l5 r- O  r
' F; T# R) v4 f$ s/ T
我覺得有少少分別的
% N. E. L1 N4 N7 }6 }  W全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
1 Y8 G7 S/ u% X" ]$ P! L當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
9 ?; a  {4 H! u5 d4 J: O6 h, _4 Q) ^, I3 C6 U* G( c3 i

3 F( L$ K0 q5 e補充一句, 你個套有連頭套嗎?" |# t, _( \! K
有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
+ b4 A3 H2 u0 f3 Q9 z( y
6 ^" @* q  D- U3 G  ~* d* V( ^+ }4 Y& i8 l/ g: |1 P" e
7 r1 Q4 K; N$ K+ y! n$ I9 g
補充一句, 你個套有連頭套嗎?9 }$ i  n$ h2 W
有就更好, 感覺更神秘!!!
. i9 a5 m: w+ y; j/ P1 u
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.( T" W% Z- ?( k' r, k0 l5 x$ \
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
/ Y7 L$ ~. w* G) x2 _+ Q
* G- K( ~/ u% F7 A" Z" v- j. g我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
8 U5 z, I+ {; V& |+ r& b值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
2 h) p. r, X: o+ H我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 & K( `  T$ k, K' s, h' `
' g( F! E' i( Y/ Q4 f1 f$ b' u: f
我都想買件, 買size定係度身訂做?
5 ^' [6 Z4 b4 @$ J: o
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
6 I5 t3 Y* p- k4 L8 I1 G+ C& m1 f1 i豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
7 d# D! n/ m5 S5 e) p' ^
有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?
! j/ j: M5 T  w  r$ P3 Rsize?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M