嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下9 j; Q0 d8 M0 Z; `/ o, F4 n
但...., e" f3 g; ?# A8 L5 ]4 w9 o2 _
1. .抖唔抖到氣架?+ m5 C+ T6 e9 {- l" D! V! r
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 6 z# V) S) _$ @8 [9 r5 a
. O+ j& t  b* J" ^
我覺得有少少分別的
/ Q# I* c% {/ |9 U/ M( [/ f7 ?全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過/ K$ m! u+ G% E& |9 ^, H$ e
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 : O$ K: @/ l1 u

. H' P+ p+ X2 d$ A我覺得有少少分別的
5 o; y0 l$ ?0 J. h+ ~" d全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過( G, A0 r9 o2 f
* C, ]. r# W. g4 x/ h/ S& K7 u- X

# S$ U  r7 k7 I3 v3 U% {* \' @7 |/ [" K" y3 q1 @- _2 B* R- O  E
認同* S# |0 H2 L/ d$ ]" E, F% q0 O6 O, F
# v& J5 R/ ], M8 K6 a* p
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多
  P+ _" j  n6 j9 Y/ C好好feel
" ?$ y6 X3 c& F5 q) ?9 W  H
0 i1 [+ ^: n# _0 N; q0 u+ k小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?8 [4 V+ \$ s0 r+ k
著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
7 }; G$ s* @; u: ^  P1 g3 h: h: }# O! m" ]: W) s
我覺得有少少分別的
4 S. g8 C" Z  s9 q/ M2 n全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過& v/ ~4 y/ j1 t" [( Q/ p7 [* Z" U
3 @8 K# k% z' U
$ w' ]7 B$ U) k# l2 d% T/ z4 L0 T3 w; N: l" i/ p
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
4 O/ o) f) j8 K! O' z; C9 B: ?有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表 ) [3 D  d) O6 V9 V4 t! d1 |: |% O% t

8 A# u1 W3 v7 W- w4 O! M: D6 z
" m3 Y: \4 ^& e$ g  x4 l# w" g% |; l9 Y: l7 \( X
補充一句, 你個套有連頭套嗎?7 O8 s& H; ~6 X3 B5 V
有就更好, 感覺更神秘!!!
+ y9 s4 M( e* o4 x6 _$ Y我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.# Y5 V& w2 I# A1 G# I* [. N2 Q
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表 * T0 l; d* X4 R9 O7 I( C: Z' i
9 Z$ \1 D8 f( T
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
, p- f& i& X5 P; J值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
- w1 \) {# h7 v4 Z: p我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
. u1 j( e4 \# L& V2 L$ v. I9 o% U# a* \0 ?
我都想買件, 買size定係度身訂做?
- E0 a9 c; u9 F7 B
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表 & R& ~4 `  k& n- w& k1 \3 L2 _
豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
% \. l; b6 f9 J, P
有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?5 ?- z/ q9 n: W
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M