嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下- b" h# ~$ a3 k9 b7 ~) m
但....: b9 a2 {! i2 Z- c+ @
1. .抖唔抖到氣架?- h* [1 b9 K) h( @$ N
2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表 ( ~- i. b8 Y$ \
5 E: e9 _3 L, @我覺得有少少分別的
3 j2 t$ _# V& k8 W全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
5 N! a% W- w( P0 _; C1 {當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
# l. n2 D. ^1 i+ W3 q2 `. S& @% u! G+ k* X5 e8 R( K  s
我覺得有少少分別的. A) U1 U- |! V  r& p1 D
全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
$ k7 a: C$ ]6 X當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
8 g5 t: F% a( \% h, \( M4 t6 z+ \! T( D6 C
# I' V7 _5 {2 I# G7 S) g0 t: e
認同
) e' k, R% `! c  m% T7 r/ F2 f# r  X3 ~- h( E) F
我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多( F9 _' z& j7 r3 I+ M7 v
好好feel! Q2 B5 j9 m. X$ b' e2 P0 c- h; O7 v: H
/ N8 h3 M6 }8 F( ]2 ?( n7 I2 l
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
. X' I5 U* F$ Y6 {著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
  a: |( k7 H1 l; \% c: w" G
- `8 a2 c$ T: M4 h/ ]2 O我覺得有少少分別的
- e5 ~' v9 Q2 f4 d/ }6 k全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過; l1 ^' I: o8 z, l% m) W
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
3 Y* V7 ?* V2 F' L: h2 v& d
/ H9 z& a- X/ m, }$ b8 j8 W
) A  h* R7 F) w! O' e
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
$ l8 l$ H! z, N  S有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表 6 \" O& X1 u& ]
5 W1 F! X- v$ C) a% p5 Q
. e# b; Q( }; B5 s0 d$ L
# I6 Q! B$ B+ g( R; R
補充一句, 你個套有連頭套嗎?' l: D- f! X' m" G) B$ ^+ x
有就更好, 感覺更神秘!!!
: D7 h4 G/ `+ K. _" e我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.1 m' ^7 S# B$ M1 P
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表 $ i: Z! d5 `: t1 v/ f

/ g1 I; q& h: I/ I& S7 N: A3 h我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
% L# U) Y! w: z" J1 X值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
7 b  l; Q7 J! b. T; F- g我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表 ! W" f2 a" V7 {& ~: U0 K: l) l) J
! ]; L8 g* W3 c- i7 ?* [) P2 u- f
我都想買件, 買size定係度身訂做?
* ^  L: U( O0 m: z& X+ ]: X; y度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表
$ u; N! `6 N& g7 z9 F8 V9 E豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
$ ?2 F4 T% ^% ^0 {  \有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?9 X* i- ?5 i! s1 Q  i
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M