嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

喜歡緊身衣嗎?

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
都想試下
$ p8 }2 v# h- t+ R但....
& o; T/ B" z2 m& G1. .抖唔抖到氣架?
$ X2 F$ N" U. x7 c2. 好似好貴咁喎....YAHOO 要成3XX

我係yahoo訂左件黑色拉架料既緊身衣了, 遲D 貼相

no like...

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套

我都好想試吓

引用:
原帖由 ak000000 於 2009-3-2 21:10 發表
- g, ]; b: O0 T可以買泳衣 同健身衣 米得羅 想緊d就著多套
( f6 V+ J, Y% X) r) X6 N: N; b4 Y
我覺得有少少分別的
* k: L& y' ?4 H' G全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過' r3 _' ]% f  l6 p
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表 8 b0 q9 G9 b5 N( u$ a
( q: d2 r; x) e) @8 U8 A
我覺得有少少分別的
5 t2 t! X6 _; S2 C( s" c2 D全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過) @. y! _5 D2 U7 Q0 C( ^: V
當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
7 v$ T* v  Z- _' J) l* G8 U4 y& ~/ h, I9 D1 y
4 K; P0 k+ ~  J1 W
認同
/ u) D4 ~+ D, I0 H4 M% \
: B& z  c' f2 a. u/ O我都幾鍾意緊身衣既感覺 ,同埋真係會緊過泳衣好多5 @6 m7 @0 A' x3 Q
好好feel
8 p; a1 I0 d$ q- n7 _, c5 r) a0 E1 {. k$ g, S
小精靈,你個套yahoo 可以PM 我個site 嗎? 我也想買一件, 價錢大約是多少?
0 V/ R1 Q+ ?# p& W% ]" L) g- B著後感覺好嗎?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-2 21:56 發表
' E: b) h+ n& k$ P& K' y
+ e2 L$ |; ?! `( F8 g# B我覺得有少少分別的
, t  a! ?8 D$ }全身緊身衣係背脊個到拉拉鍊, 封埋之後就全身包住, 泳衣同健身衣始終唔係一件過
7 Q8 H+ l7 `5 o0 ?# K8 w/ K7 p當然想緊D可以係全身衣外面或者裡面著多件泳衣 / 健身衣
, ?3 ~8 X' x3 Z; I& W; M

: G; X( z8 k0 H$ D3 G' d1 x. C5 x' ?- A8 h3 `
補充一句, 你個套有連頭套嗎?
5 \* V. f0 N- v1 h2 U1 n0 q- n5 {有就更好, 感覺更神秘!!!

引用:
原帖由 elect 於 2009-3-3 01:23 發表
# ?" g1 q2 ~% W  J  z" G; j: v
5 j. G1 c. {/ O" S6 x4 I# E& s" h# `' C) q+ f2 g+ c; @( ^" }: N1 e
3 }1 C, I0 }' z! a& r! o" I4 R5 y
補充一句, 你個套有連頭套嗎?& h" X# ]4 Y4 ~2 c9 ?$ A2 v$ P
有就更好, 感覺更神秘!!!
6 m: i0 q* K3 x1 y/ z- @我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.0 M7 i1 A- S2 ^- R, b5 u; |
值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 22:32 發表
' y, P1 A8 J) W0 f5 s' V( V: ?( A! {6 L  P& W9 O9 r$ t+ h4 ?' u
我個件先岩岩落訂買, 我PM左你, 有興趣可以睇睇, 價錢就$399.
1 _( R- t& C' F" x7 W& P* Y3 Z8 }值唔值就見仁見智啦, 但我覺得我已經係一個緊身衣奴了.
. ?9 }* F* M& O
我都想買件, 買size定係度身訂做?

I saw it on a china website that sell arround $200 or less but sorry that I forget the webpage lor.

引用:
原帖由 arson 於 2009-3-5 12:21 發表
2 [1 U  K$ ^6 z  n, g( g- c$ S0 r& H$ z, W7 J
我都想買件, 買size定係度身訂做?
( Z0 Z! H% V6 g$ o2 m- H
度身訂的, 佢會列明佢要邊個部位既size, 你度返俾佢就ok

好想買?好想穿~

豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-3-30 15:23 發表 . u: d. E  u* X. d- S3 P
豹纹莱卡紧身衣 / TO SOLD / HKD200.00
* O: r2 V2 ~1 o3 V6 s有冇膠面果種質地?

無, 很焗, 可能焗到BB爛.....

有冇其他colour既莱卡紧身衣呀?  X0 V: w2 l9 J0 j. J# m
size?

有, 金色, 豹紋, 班點狗, 虎紋, 黑絲 及 綠色迷彩 SIZE M