嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

應該唔係, 似係民間流傳嘅口水歌,可能出自d妓院酒館啩... 
: a$ D% e' B4 I# R1 |, x& Y
5 g+ M+ Q% W- Y. a" k  t仲有,應該係'18摸',唔係'18摸啤'... 之前既意思係: ...'18摸'俾大家...  ' |( u7 f( m" N) r9 t
: H; `. |, v( I" k4 B+ B* m
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著了變超人!

... 哈哈, 應該係超人都係著佢咋...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

swimwear full body/white color
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正... JGARY兄再推珍藏...
5 _7 e( }# O5 Y5 H0 y; L" o- w3 S9 U& v可唔可以介紹下邊d link 有呢d 相呀? 真係好吸引喎....

pink swiimwear

pink swimweart

NEW PHOTO / 2

著左等於冇著

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-6-30 14:32 發表
$ C* f. S3 v: H6 M5 v! |2 @9 `# v+ ~( Kpink swimweart
- ^) B* ]& a$ N9 Q! M) d3 @! p3 T  G: V
嘩嘩嘩.. 條腰幼到呀....胡...

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-3 19:19 發表 4 v! P3 q( N- K/ m' W3 K* y7 ]  r
著左等於冇著
2 ?1 A' \+ ^+ h/ f! b  l3 i, X1 z" d% [& u4 n& I+ u1 F
若隱若現先至係最吸引...

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

NEW PHOTO / DO YOU LIKE IT

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-16 17:37 發表
5 i. K! k3 \! l6 iNEW PHOTO / DO YOU LIKE IT
0 h( j' i& I- u8 d第二張係RACE 黎既...淨係掂啦

SEX SWIMWEAR

好似好難著咁

stocking mui mui

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-7-16 21:21 發表
0 D$ C0 \8 s* K2 n8 o% Y3 W3 B
/ h; n3 F: {0 B5 U( G第二張係RACE 黎既...淨係掂啦
6 T' M( [4 G! R7 i* |/ K8 J, m; U1 @; @, T, o: ?
/ c8 A2 j* F/ H7 K
請問RACE係邊個,唔係好識喎...
/ ]& u( S' N6 u4 E- }( ^( Z" ^) ~
. o0 y& M0 S- b$ W+ E0 [, R佢件全身STOCKING好 .. ! `9 p! E! ]$ H$ Z, T$ ^9 l
簡直天衣無縫,又勁貼身勁誘惑...
# C  ~3 Z* P. v, V7 e. E+ E. b) h+ s/ Z' E7 d2 m; p  P1 ?. l3 E2 c* t0 f
其實係唔係photo effect咋.. 如果唔係邊度有賣?9 t! T9 n# j& W: f3 V

7 Y, x( n# Z2 ^2 B0 O! k[ 本帖最後由 Oneone1 於 2009-7-23 22:19 編輯 ]

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-7-21 10:40 發表 , E2 q7 T0 Q. s" ^7 w
SEX SWIMWEAR
) G8 ]5 k  B7 q8 I: ?3 G+ v6 t$ B+ Z! p+ R; Z/ o: w# I! S
JGARY兄,你d圖真係好掂,完全中哂我杯茶... 真係期待你每一張圖...
: L6 q2 f( a. [5 Q4 d9 U' d' M4 I6 K7 S4 z8 G
第二張'2009071813005908.jpg'個bra真係好正,好鬼立體.. 2 |- ~# z  M5 D
, n7 p# X/ c0 c6 k9 ~2 N- v! z

引用:
原帖由 arson 於 2009-7-21 18:06 發表
' `* s/ P1 ^$ W3 Q: I: c好似好難著咁
1 g& u5 x, f# _; R+ n# \7 G4 A

7 i6 R5 i$ L! W) S一d都唔難,最緊要有身材就真...

CD 時要貼身先FEEL.

真的嗎? CD 都要貼身..? 仲以為要女性化同夠cute添...