嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 00:43 發表
; `7 Q- O# Q7 n+ T- [$ W: t/ i/ w
% C( F' ^# y6 {3 K" I! l8 ]
PVC係咪笠埋個頭架,咁點抖氣
" a; d) e  O, w1 s4 J" I7 X: E* C8 N
當然係開眼或者開鼻啦.. 

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-25 00:50 發表
2 P6 j" K0 D7 O3 x" Q; O
9 M2 Z4 t/ V0 K6 Y' \) Q) ~1 K  L% f0 q" g) H6 O3 N
當然係開眼或者開鼻啦.. 
  h* x2 N# d% M/ Q- K

. J: ^% _$ g( t4 ?- @/ {7 r: g' h嗯,咁都好D,不過會好似焗桑拿咁咕喎7 |8 B- O* k( Y! ?0 t/ D* I8 S# E  N
頂唔頂得順架

咪好囉,當瘦身..呵呵..
9 n! e! S/ z1 X: ~7 B件衫最緊要夠令同貼身..

Golden Lycra/Spandex Leotard
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢件都唔錯喎,不過金色就麻麻地

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
) @% x5 D4 N) S5 U% rGolden Lycra/Spandex Leotard
# {/ H8 b8 N' {. \/ u
呢隻緊身衣正到爆!
9 C: L. U& [: f呢隻質料好過萊卡

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
1 f* [& N" {1 {( A3 ]4 n2 ?Golden Lycra/Spandex Leotard
6 S5 i& k) y4 J( a8 v8 v

6 N% s" W+ d7 E# ^8 S* L. r, ]* w2 F0 z; _2 h8 I
JGARY兄,知唔知呢隻料d令面易唔易甩?邊到有得買?睇落都係塗膠..+ P0 Z; X9 r, H
我之前就中招,d塗膠甩哂..
" E; B% c. {  D7 g% }9 q2 L
, X( s  F" X, T/ T( X
引用:
原帖由 arson 於 2009-4-25 19:06 發表 * p4 v$ y0 c( ~6 e

6 L+ B& G' N& |" Y2 Y, m呢隻緊身衣正到爆!
9 [9 p: R$ h3 Y: W8 V呢隻質料好過萊卡
7 [% Z5 Q& l' U5 p0 E8 ^
; Z! q' S4 ~$ y) Q$ T呢隻料應該都係Lycra,不過我信有唔同質地同價錢,一分錢一分貨.

PVC? 幾錢左右呀? 我又有興趣!9 {9 J6 @! m8 ~! s6 A9 z
要淨係開鼻窿呀

MADE IN JAPAN,  Web Site - http://omosirokurabu.ocnk.net
7 e* g, `: {. ^  m1 a(我都唔知質地係人點, 我估和大陸貨差不多, 可能好少少都未定!? 至於甩色, 切忌機洗及要反轉件衫來洗) 而家我己訂做女子的長袖體操衣及長袖全身連體鯊魚泳衣

Do you like it.

I WANT PVC全包呀

Could you like it.

回復 34# 的帖子

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 17:45 發表
9 f8 p8 k! f3 s8 ]& x- L我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
4 f! O; L( L+ U9 x/ {
嘩...咁好似買全包既抵D........

入面著咗絲絲感覺仲正

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 16:37 發表 $ N1 j% ^3 c/ g; z
Could you like it.
0 W. C" |8 v) ~- }: j2 d+ w; |% J9 S最好連襠部都無得開口先有feel

EASY FOR MADE LOVE

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 09:24 發表 0 h9 U$ G3 C$ x5 R& V- o2 `: S- W
EASY FOR MADE LOVE
" B8 n$ F0 ?1 L' V- m6 V. n* l( H' v" s( i
又有道理!

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

成一千蚊...好貴........