嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 6 E2 ~3 i9 v: ~( Q0 X
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
* J4 d( X1 ^9 }4 c* Z+ m
  ^. a+ T! j, [2 D咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
. y  K: S2 B) Q, o2 }9 l& }/ D3 s; _7 Q
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
( i+ O% j. I+ M1 r5 I0 DRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
9 I0 b' k/ `. f* T+ q" ^3 P! E, D' j( o) N7 I
呢個好似廣告嚟,乜都冇..
- x" l7 g, K4 }0 J8 z6 P* B" d# i0 G+ a1 `" L1 {9 Z& V& e% }# z# w
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表 : ~7 L- M; I  a) g$ n) j% H
WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
& x4 o1 [$ A8 F
8 l; V- Q* Y3 {) u5 b
呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
, V; n6 E  x6 T8 y. S7 q$ U# J個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
" M6 S3 a8 b" D: Y. I( N! oLEO LEOTARD
% I5 R; a; _# t" v3 T; J
: X( c0 {* X( v' t; R5 C7 U7 ^
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 : j% R/ x* C3 X- Z+ @# {: H! y! G) w5 u
BLACK PVC LEOTARD
. W4 ]% b" w2 o1 I
. b5 O% U' S/ r& [1 S( y  t0 ~
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表
( t" m, P# Z& h% p* A; E& LLEO BODY STOCKIGS
9 E* Z8 C4 H+ a6 R7 z

, z7 Q# B3 f5 B3 }
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
% W- o" c  S: HSEX LEOTARD GOLD & RED / SING
1 n( T9 d7 c7 ^' B$ w
9 ]$ ?4 ]" B% j9 t* w; V嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..  y" A4 I' r8 }
  ....最終 ( _6 m) O) Q. d0 i
! O! R5 d% D  q" g( _0 g: Y
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
. Z6 Y- u9 s1 [- T上面黑色果件緊身衣
4 I& N; J8 P( m5 v; t$ u/ c0 ~個女仔同埋件衫都正到暈呀
" }+ [4 ~: T/ L6 }: F5 V- b. W
8 d$ J* v, A: A0 H9 a0 s呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
( J+ c" o& j% K張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 ; Q; V9 {! {  W- I7 b
4 u. j0 q: W: ^

8 C9 C5 r$ }' j/ k1 j呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
8 _( n  M3 o  D5 }" [" j/ V張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
. `4 i3 s  q% [6 w/ V. O7 P
; R- u, d2 W* k
右邊果張咪睇到囉4 }; m( ]+ k: |/ @9 b7 i' O9 f0 ~
不過唔係大特寫之麻 1 X1 E3 O: G. @, ]
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相. f! I5 G! R, |8 m4 @1 e
點解佢好似無反應咁既 ) m8 W7 _7 V0 \5 L
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... 2 o, G: y/ m. ]8 ?! p5 \

6 U% h5 r0 z# f& [# w; y5 H其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
# b. |; f0 b! e+ w* m* R勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... # y/ ?0 l6 j! G; S9 l: J  b6 P

" \' a) L+ S2 D5 ^6 g5 ~8 w- T% K: V其實唔係露點,係'毛'姐...
) J# _, m) m# g! n! l+ {# q% C5 n

9 |6 t" p, o- N4 C& \========================================================================, T3 U6 a0 K0 o$ b0 w7 i/ Y7 Y
& ~- a" d) P- t8 {! Z
都唔算係側啦
5 b/ @0 B. J- |# a: C$ Q呢區我管唔到架
/ Q! Q) j0 b5 Z想幫佢DELETE,但我無能為力
: S3 g3 @) Q, s# a6 V已經通知左壇主,等壇主搞啦' q" p" h+ `2 b7 u! C
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架+ i( c- ]( F" G. ~6 m% R
到時大家都無得玩咪仲慘
% M2 z3 q* h: \5 k3 T9 d/ X( t* s
但係下面果點睇得好清楚下喎
1 Z" g6 ^, W' m7 M( [呢D算唔算係高清圖呢6 i0 y, v1 a2 [+ m8 R

6 v0 v# d2 l( T# z6 b" S[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎; X* L' t& M, Q5 y6 P8 u& g
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表
: E- p& A2 Q6 R: ~包到實一實又幾好玩
0 V- x6 \! m/ }% D
============================================================
/ v- h8 ~. v0 N* G# ^, A0 ~
- p7 f, ?) }. b# \最緊要抖到氣至得