嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 ! _6 l/ w+ V- \, m' V7 R! v
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
  Q+ J0 I7 `6 u! n' z5 `6 V; p3 c9 y7 E& Z1 b) o9 m, j' c
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎..  9 ~6 V" T6 p% ^3 T9 A+ U% m" O/ C3 P
' X7 d) ^- L) X5 S5 U
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
1 Z5 T) T; M1 uRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
; R( r# r1 i9 g. u
+ J+ L/ G5 I% @! d1 U5 V6 N% X% x
呢個好似廣告嚟,乜都冇..4 d. Q- w. G+ |; n9 t
& S( T8 R4 M; r; X+ {3 Y8 X8 D: k- V
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表 ' i' c" `" ]! w/ l4 ^+ S
WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
! _! `( Z6 U; T/ s- V% ^& ^8 E5 ^
9 M' e& G4 C4 H, e. J& P呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
, B' K; A4 Y$ |個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表 ; H; M- Y5 o# }  p! d
LEO LEOTARD
. U! I2 e2 r$ u+ @' b4 D7 w$ b& f+ ]5 |+ p
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 ! J& S. U; Y1 e
BLACK PVC LEOTARD
# Z( S1 @! N+ K/ J# [
' u4 u- S* ?7 P
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 , |: T1 ~  T: l- \- v& v+ W% s
LEO BODY STOCKIGS
* v8 z* V) x" m3 @: K; y

% J8 _, z5 \3 a
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
4 w) y6 Z1 b2 K& o% LSEX LEOTARD GOLD & RED / SING
# |: d. y! n: z" r) c
  T6 T3 @1 X* c$ o" w4 H
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..' J; ?) @3 O  d8 L9 m, s' K
  ....最終
" W: U2 c2 m5 B
8 Q4 N/ n  ?& f拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
7 c/ h" |  W4 D8 S% P% E5 s上面黑色果件緊身衣! r/ b% N6 ?* W1 y6 {0 y
個女仔同埋件衫都正到暈呀
# q& x# [8 j7 ^- z7 _' d" V. G/ t

9 R9 I. \6 A9 H7 d呢件唔係zentai喎...但係都好正..  ; e1 r6 p) o8 n4 Z
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表
5 A4 d; ?) T. P6 K- ?, X. J( g; a$ u$ H( e6 _0 T# X7 H

( h& |/ D3 J* o) R3 J呢件唔係zentai喎...但係都好正..  . I: \" b2 ]+ }
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
% @( G) r: M& U0 }3 m+ g) g
) s! q3 y; f2 j8 H! v: \
右邊果張咪睇到囉
6 J' {- V: X" E% T. g不過唔係大特寫之麻
9 f5 h" `5 E8 P% \7 w發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相9 \5 @4 V& l* u* `* ^3 x; k/ q
點解佢好似無反應咁既
" _6 \- u: z7 g& {0 S露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
5 y  ?5 e# S1 c0 L0 _1 M
, M$ h* U, l) `其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 % e9 L) H" R# c/ \  k
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
; q' S! \# p5 F8 W8 W+ M! P/ d7 K! d6 V
其實唔係露點,係'毛'姐...
8 P( i: o; z4 J8 O) A/ G

8 _/ q3 V! V) i9 c, h========================================================================! m; z, G, q& D
4 C( |5 g8 x8 y, E( V- r, i+ ?$ l
都唔算係側啦
! `2 |$ u2 g/ L4 m5 ~8 z呢區我管唔到架
+ S- I+ n3 R/ D7 d想幫佢DELETE,但我無能為力
) _9 U) l, U5 t已經通知左壇主,等壇主搞啦9 M# w6 D8 e/ ]" w$ Y
如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
% f) x- O5 o, h+ W* ^/ L到時大家都無得玩咪仲慘 : p: Z7 c  u/ J* n% R

: U/ J0 c* E( U/ M- L  `但係下面果點睇得好清楚下喎
$ H  y; `: y  q' p呢D算唔算係高清圖呢
+ X6 j  a/ M+ L- p7 y4 S4 S" U5 [% z0 V; d. o8 q+ a

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎) L' [2 [8 e' B: j4 P
唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表
8 N5 t. S# I) y6 ^包到實一實又幾好玩
* A* v' [0 Q' t# e: Q- K9 A5 `============================================================. @+ b9 q/ p0 C7 w' I, p

3 l, B0 k% t  F( _3 b' |3 }# a最緊要抖到氣至得