嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表 4 b( n# M( u* o% [: z
之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
3 b1 [& ~9 C0 @; U( Y: K/ z
; ~* Z$ w) B& q咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
" Y# I  ^9 I! |" v8 k
& T/ B2 B) e& g* D
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
% ^; G5 P$ }9 \Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
  G+ o- j7 \' j  ^8 Q1 E& o, \
! G& Y: L' C" V# ?
呢個好似廣告嚟,乜都冇..1 h2 n3 C9 h& p. U8 R
# }/ L7 l1 T+ W6 }* A
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
7 y8 f. q1 K2 ?/ |: ?. lWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
: v, c- d9 A9 x4 G/ b: e) |8 C: R7 s: h* ~+ i
呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
$ Q" y8 n& T5 y8 W1 t0 q個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
# Q5 Z% }5 `; n; l9 iLEO LEOTARD
% B5 [8 f& x. N" ?

1 E+ h' C" Z. ?
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表 2 b9 b$ n0 ?) J% G, \
BLACK PVC LEOTARD
$ R& u7 G& I2 P4 \7 z) r+ z% _

$ _) g4 Y1 x! y5 g5 ?! H. S& ~
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表 2 O6 ^5 U3 I/ D( ^( R- f# B
LEO BODY STOCKIGS
7 a- v/ O! T9 A" w. c
! H# L) v3 y6 M, F1 g8 S4 J
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
" U' W  Z8 u' @1 t& {SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
1 U2 w. ~  s. Z* `0 J. p- ?2 r
6 l% r) s: p% r; b6 p! y
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀.." j9 G/ i9 A7 g1 B- u
  ....最終
3 V, Q9 F0 ?2 Q( t1 q* K  }9 \' ^/ c# |$ h1 C# T9 \
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 8 x; Y- w0 ]5 L9 s9 Z' [0 I
上面黑色果件緊身衣9 i" @7 r. a3 O1 r$ `  e
個女仔同埋件衫都正到暈呀
8 G# f- K! ^: z& l1 P/ @  ?
' |) @- S1 o2 X+ J" y呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
& \" X7 v- n: m6 x  F張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表
+ a. g3 `: c6 S# l, z
( E) K1 J; o" [. F
; f/ A$ I. Y- B0 Z呢件唔係zentai喎...但係都好正..  # @! h+ k) m3 l* ^
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
% [, q' y. R6 u4 H% B3 s) z$ s2 x" P
右邊果張咪睇到囉8 M6 t9 q* H. W+ M5 e* M& n
不過唔係大特寫之麻 " W+ Q- U9 q9 l, H* [, p6 e
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相, d0 v6 g1 i0 L- a# R$ S" m- f
點解佢好似無反應咁既 9 }% i4 G5 b, a4 Y  _$ T0 ?, g
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... 0 X" r% ?! ~8 l0 J& t; V: j

; F8 Z8 E: G* X8 f$ ]其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
' F6 t$ W5 K2 T7 O- q: y  @4 X7 X勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
, \% A: I1 q! h8 A$ I/ B4 o, p& w$ T) D
其實唔係露點,係'毛'姐...
0 X0 T- h* ~$ I" H' P
0 u$ A2 @% j1 {3 T
========================================================================0 M6 G9 A  D6 x& ?% I
% X* m$ f$ H/ s; i
都唔算係側啦8 p+ t7 P6 Q3 ~% ?* m! T5 Y
呢區我管唔到架
) X6 n2 i. M+ G8 z想幫佢DELETE,但我無能為力
" r- a0 Z# u- U- \已經通知左壇主,等壇主搞啦
* l. M; @3 o) T/ ~# ~% a( J如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
; v+ E* f% Q, u$ t  }. n到時大家都無得玩咪仲慘
# A. ~7 @' c1 `: ~% p5 n; e6 |; B5 x8 e. G+ F  M1 X, ]
但係下面果點睇得好清楚下喎
  p; X5 y3 |9 V呢D算唔算係高清圖呢
; H9 @' B- W- k$ t- B, d
7 I$ f: w1 i7 S, k' C1 j[ 本帖最後由 楊乃武 於 2009-5-11 03:44 編輯 ]

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
. d) @* O! q, w! j! ~& ~  ]唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 7 X+ T* i% y, z% M
包到實一實又幾好玩
7 [1 w' M! ]8 N- O
============================================================
/ V9 h( {1 U3 z2 w5 E
4 Y) t1 p4 A8 b( i0 j# _最緊要抖到氣至得