嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
- o9 [5 v+ m% I# P+ Q9 }之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
+ l; s. v' l2 y8 d3 v
* d* S9 [% k/ K  Z8 r5 ~2 E
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎..  : l( P( @* o6 @/ j; g
' e/ `8 M  z3 d
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表
. m! I6 H$ U9 A: ]4 lRacing Swimwear // WWW.D-CH.COM
0 x5 l; u: D. U+ w2 }1 G, W. V( N+ w) m& f' O: r3 Y
呢個好似廣告嚟,乜都冇..
. N8 v$ l8 ?3 x! w+ ?; F! z  R$ G; n4 t% ^% A  o% E
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
& ^" {) W$ U8 c4 |1 d1 |0 `9 A& s$ JWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
5 i" A/ V; F9 t  A% y
# H+ x% T4 r( O) P0 b; c
呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣
2 m$ l3 L3 X! A# R個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表 " f. }$ K# r5 w5 ?6 F) g) C
LEO LEOTARD
1 \& J4 H  _7 U2 N
4 X, q& ~. W3 g$ }
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表
8 j5 L& ^$ {+ ]  h; L% v6 GBLACK PVC LEOTARD
& p( X; j9 e4 g3 g8 O1 X6 ?
0 v+ h: `1 W* h; d/ [+ n9 W( F
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表
; w( Z( w8 {" }) sLEO BODY STOCKIGS
  @- U2 B1 i0 \; B7 Z4 Y+ O
$ w. ^) ^1 e" Y# e" Q$ i
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表 , d7 l9 A. T* u+ F
SEX LEOTARD GOLD & RED / SING
4 x5 O2 `/ @( \6 X0 X$ L/ [# B9 B2 u' o$ Z
嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..
7 S% ]" ~8 G; Y8 D" N7 s9 G7 t' |   ....最終
) v0 P! P0 W' e% P; }) f: _( O( d: o7 ~! u% G* M" d7 |3 u# P
拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表
; n# h; F3 [* z* M上面黑色果件緊身衣
/ h: Q& n% S% d7 I. d; Y) D; F" e個女仔同埋件衫都正到暈呀
0 k8 A$ i: v* w' w# W# |+ J! R" a
- |, l2 H  s( k! P% s7 g4 U* J呢件唔係zentai喎...但係都好正..  % s0 T& U# d9 {; }
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表
# w' j3 a, [2 F/ x; I
+ t  B2 c4 q; X* A9 G) T/ m9 D# b$ e
呢件唔係zentai喎...但係都好正..  1 s9 i5 Z, |+ G3 s( i: ]
張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
* I3 y+ N" _& p( W, ~3 o- i* }4 i
右邊果張咪睇到囉/ P6 V& t+ u  x* I( y% k
不過唔係大特寫之麻
' I+ w6 |$ [7 X- H3 Y6 ?. ^& N發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相
3 ]6 B/ D& t- Y5 G8 T8 D點解佢好似無反應咁既 2 S  ?6 |8 P9 [  `/ e
露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯...
  u) f6 o3 ~. H( {+ c# i# g& E% b3 a$ H/ m- y
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表 ' y. M" D1 P9 X- a7 {+ ~
勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... . K& `" Y6 Q. Z' L
3 m2 {; P6 `2 l  J
其實唔係露點,係'毛'姐...
1 L5 u+ Q+ }( @" c" D
0 k  E" _9 @; q7 W/ B$ Z& [2 c========================================================================
6 t; Q$ u" a) d: J
8 v: ]/ x+ x" b9 A8 u  ]1 H都唔算係側啦
9 z# I1 U% j( y7 R呢區我管唔到架 , T. J9 V2 d/ X! ~2 N( ~
想幫佢DELETE,但我無能為力
  j: Q* w) w3 O, [. H, n. O已經通知左壇主,等壇主搞啦
% I0 X( K8 c: s  t: r, z如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架0 g# H0 q, Q- C) d2 g/ ^6 o' ^: _" v+ P
到時大家都無得玩咪仲慘
; @( H  i4 X. v& W: m, A
9 H' H" I" M! }( u0 ^1 M( S但係下面果點睇得好清楚下喎
, C) ~) L) [# u* ?: l& {& i- w呢D算唔算係高清圖呢* T" C4 S2 M$ A
3 ]% Q; f, B" J! V+ H

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
  r6 P- Q) I8 M2 e唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表 ( d8 X  m. E2 u* j1 h
包到實一實又幾好玩
) C0 I! o6 Q: z% d! Z7 o
============================================================
7 I' q" P. r) S; h& f# r
. J+ w( q. f- ~  ~! J最緊要抖到氣至得