嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   0 V3 {: W3 M) x% j2 d0 K' P" n- b
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
* V# k: S& \# S3 S) P
4 m) ~  ~; B% D4 r
我就有la0 i$ {, L9 l8 F6 F8 r' k4 e
有次有姐姐叫我芺日好校服企定定7 R3 T# K% [+ O
比拒娣住泥打
+ k& m7 K, l: @! e2 e7 e) e! R" A( _# ^我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   1 v* P; s: L0 K( Z9 o
記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
8 A$ ?/ W, L; F1 O! F
7 a) ?# o4 _6 e# e: U4 {0 O姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....
' \- J  p) N: b. D- o- A睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   ' K6 M" N( p! y: l# {8 Q) f
我想試.....& O) s* F2 q- w7 J' T
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
: `9 x! z/ A# u/ J' g9 J

' F/ |8 W5 u' p一系下次叫埋你泥挽牙
& P; \4 v* b' _7 f+ }7 o, j比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   3 C5 P; x/ k: s3 P2 [) @; h: @
我想做cd果個
9 P: ^4 b& i7 u

; c1 ~& r( Y, |, P7 j0 E; G# M3 I即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   
( j4 G, ~! m0 Q8 n9 ]1 e直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
$ o& h: X0 f& y  i  g+ T* k姐姐知道乜野系直男?我想知點解
% Q0 {9 l& p9 j* g+ H2 A1 N7 I3 |頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   # ^( W. v7 J3 \3 y$ i1 x' `
嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
$ |* }. |, g' n; f8 u- r
! T, A$ i' K  X! x0 X6 R甘混淆既?
0 }4 Y/ n4 H+ J* o  A, l: _想同男人搞已經系同性戀la
% X- G4 t; H/ A# {+ r1 M甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   
9 n8 Z# V1 f( {
0 \# w3 [( j/ N
* c2 ^% k1 n6 @! @  b! J$ B/ m甘混淆既?
# Y" |3 J# M8 F$ M, }想同男人搞已經系同性戀la
% c& f% U6 R* b2 P( }8 W4 b甘刀已經5是直男了
4 r% Y$ y2 T  D! L6 m; k1 N% R% R6 ~) z% X; y1 u, K
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   
4 `/ U3 ~  T+ ?2 ?' K: Y7 [/ a( A9 V" E& F% D1 ]" |
! Z: m: d- d* R7 }
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
, `; o  L: [# T, r甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔
0 i; ]9 E* n- b  v: m但係佢之前又話佢想同cd攪
$ o  m+ K. S2 |3 ~0 {: Y6 R又話自己有老婆自己唔cd既: Y' I3 n" y1 S; d& R1 Q+ e
有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ