嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   : H! b, b% y1 @2 X1 {. O2 e0 l
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
( G/ K5 D* I. Y' \. w) k# i9 C. l4 l1 E# Q  `0 U
我就有la+ l; R! A4 x* U  ~
有次有姐姐叫我芺日好校服企定定7 O- S8 X! C  T8 o+ S( R
比拒娣住泥打
; j; ?8 ^9 e: V+ ~& `. Z我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   
# y! P  C1 X# u記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
+ I7 ^- M& ~1 p

; J. C& x: H0 F2 v1 o姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....
4 K! k8 K1 F  n2 J( G# {睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   , d; Q+ X, A3 u# e; j- O
我想試.....: `% k% r9 Q) k6 f0 W6 U
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
( i; {- Q% R' w3 u/ F! Z: {( p! i
7 O2 T8 k! x% x7 r) p6 r/ R0 k
一系下次叫埋你泥挽牙- j7 {+ q" w% u: c
比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   $ P' E3 L6 N+ l6 r% Y# I" }
我想做cd果個
3 ~: s4 v( Q/ g7 L# h
3 ?- p) Q( r& j: W! y1 K0 k# ^
即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   1 {' ?( F* Y! v0 F+ |' N& @& Q$ M5 P
直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
( T; l6 M; [( T姐姐知道乜野系直男?我想知點解, H$ X0 K" G+ _6 C- z) |& ^) F
頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   ! e6 v, u5 M  [; W) k. T
嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
5 [) h4 W( p& d! o* A

4 H3 c; i+ [: l) p2 E甘混淆既?: y' R/ c2 J* ^( S6 l
想同男人搞已經系同性戀la6 X& N6 D& X! _
甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   " r; Q; i$ _" ~5 \3 r
- W( }/ N3 u9 x# ]5 f  R
$ I/ r% m0 K0 R, R" c: k
甘混淆既?9 L$ c) h, X; R8 y, y& I1 d
想同男人搞已經系同性戀la, Q3 }1 w" D, N& i& @9 y& S
甘刀已經5是直男了
/ G. B. U, R: k9 i( \" a

' ~3 r1 O- U6 ]  Y+ t# _( g# F佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   
; L0 h: T9 z+ ^' ^7 q# m# P4 v0 e0 x7 e1 e- S- _  @1 i' d- o! p# _

" _1 x2 O, R% P$ N$ q- ?佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
: o" D. l9 y1 H) E/ X1 a+ p
甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔, B3 W& f, ]/ }1 f* s# t
但係佢之前又話佢想同cd攪3 j! G8 k6 I2 J
又話自己有老婆自己唔cd既
4 H2 ?& ?6 X9 O# k5 p8 M有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ