嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   0 a: b1 \8 W# a) i$ ~$ ]# O5 Z
如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
4 _" v$ J* H& G; z0 z) L7 P
6 C$ @: n4 l5 R1 m+ e# {2 p
我就有la
* @( r& \1 e/ y有次有姐姐叫我芺日好校服企定定
( E5 X+ M9 O: K0 R3 B比拒娣住泥打
3 p) U0 ?3 F) k6 Y我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   " g# J( b) q# u+ w
記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
* ^- A! `' f1 X: N2 M/ {6 g

9 w# j" D3 s& c# L3 R6 ?! ]姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....0 I) m! m1 e8 n6 L' w2 h
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   
* M( q4 S* _" n4 D" [: _我想試....." |0 R3 Q5 z3 |$ i
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
, K/ w& M- J& }+ X% @$ K$ y% v/ w" ^" d. m9 H1 v
一系下次叫埋你泥挽牙
, J* V( T% v* l* A3 F) m/ c比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   
- @- W( G. U+ L4 M" L2 \+ w我想做cd果個
3 |7 V8 M  @6 y: L  V& u
& [  o3 C0 t' k) Z即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   3 I4 U! f0 J  c. Y! F3 W' V6 @+ V% t
直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
( n) z( R  n+ y% F# z9 C) x# H
姐姐知道乜野系直男?我想知點解
6 n) N& D5 W) h頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   
+ I7 J  m4 ]% Q嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
! b- c, D- ^4 m* N$ |
, a2 q# W- {/ O1 `7 X4 a甘混淆既?. C5 e& D5 q; K, {
想同男人搞已經系同性戀la
3 E7 v9 V" L" q  ~9 H甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   + K4 Q, f6 X1 j$ k# `0 D, K

! x+ R) ^, I9 N. w6 W9 E& B+ l& ~: F& N. ~8 b
甘混淆既?  b2 S. `1 x; _& \! F
想同男人搞已經系同性戀la
: G' l5 ]8 _6 ?/ \/ c' G- W  V甘刀已經5是直男了
8 U5 j" `8 Q2 U5 f
- R6 F, B; v7 H- M3 a! K佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表   4 l7 _, d5 f7 \
1 X) s  ?* H1 {& O: b' c+ X
6 \/ H; T5 `" U! v8 i/ B
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
6 i0 {( g; X2 |4 A! z2 S# H' b甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔
  @$ r0 b) r9 `0 R* J但係佢之前又話佢想同cd攪
5 Z5 v6 F0 R/ A! E4 u" O, X+ u$ J/ ~* M又話自己有老婆自己唔cd既
. D4 L8 O. ]& z. l3 T! L1 N有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ