嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇cd試過同直男攪過?

有冇cd試過同直男攪過?

如有,可否分享嗎?,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咩叫直男?即系cd?

如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?

記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會

引用:
原帖由 hehehe1402 於 20-3-2014 11:04 發表   
/ x3 }2 b7 C" _/ y; S如果我著校服, 有無男仔真係對我有興趣.........../?
" ?- J. \0 Q3 a) [0 v3 g4 x

; J* R4 z- s+ @9 j% a! e我就有la1 \4 l/ m9 i4 \$ j1 M0 Z
有次有姐姐叫我芺日好校服企定定
+ J" V: w3 a2 Y* |7 ~# \2 Z  _$ z. A比拒娣住泥打3 `+ k& B* D) s- ]) U7 E
我刀娣到硬哂

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:04 發表   1 e2 l% N* k7 k6 [) P
記住喺佢射之前咬咗佢沖落厠所,如果唔係就會
$ L! q6 d1 e3 v0 V" q) ^$ K

8 H) K2 E3 O2 x0 C2 g姐姐好似講梗口交wo

未試過

我想試.....) R" w* t' F3 b+ m& h
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK

引用:
原帖由 lwl 於 20-3-2014 12:05 發表   
" Q# B5 n" t# K/ t我想試.....& x3 N( g- s: R6 q* q& c
睇住我打飛機....可以射起我度....同埋大家用手都OK
8 ^2 b  I0 x9 Z1 u
1 R3 x# \; @! T2 P, p( @: @3 ]一系下次叫埋你泥挽牙# {7 U4 I* _2 W& V4 K% k
比cd望住打飛機真系好爽㗎

我想做cd果個
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:51 發表   : f! h7 y" Y3 l9 B
我想做cd果個
# n- k6 k* V0 B+ H. W7 n7 f3 R

6 t! \/ K3 _+ F: e  x即系你要cd咗對住人打飛la

直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 14:24 發表   
8 I( D! ^6 H8 N* K0 a直男...haha..WTF...竟然有d咁嘅人Pm我...
5 u+ }  D( W' Z: L6 l6 k; c
姐姐知道乜野系直男?我想知點解; G* F9 _* T- B  I) b* [
頭先我問咗刀無人理

嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...

我都想睇住cd黎打

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 16:11 發表   
$ k) c% Z& z7 c: c! @嗰d自稱唔係同性戀但又想同男人搞嘅人...
, v: s  i0 b. k

- n$ @! A. l6 m- q* n" Q5 @; H! w* E8 r甘混淆既?, Q5 S! B: T" o! F: Q
想同男人搞已經系同性戀la
3 a- s' J$ K8 c甘刀已經5是直男了

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 16:27 發表   * u. g' F  z$ Q
1 k7 C* o* B1 i; N" a. q

& z, u, H* d2 m( B& A9 P3 f甘混淆既?, e6 l# s' J+ K3 P
想同男人搞已經系同性戀la
5 r3 _& G1 S9 X# C9 u甘刀已經5是直男了
) x1 R  I5 P( E2 L. c7 c( c- _
# F  A+ {$ M: W
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!

引用:
原帖由 oral_sex 於 20-3-2014 17:26 發表     u: ^; h# j: r  v: }
% }9 z0 c* G  ~1 l. r! T+ A
+ K' T' g! x) H* M
佢要你cd左,即是當你人妖,我都係咁架,對住男人無感趣,對住cd就會有!
  Q0 a1 F2 ~2 Z) c# |
甘…cd刀系男人泥,就算系人妖,拒刀5算直男lol

頭先有個傻佬問我cd完似唔似女仔9 O) L0 g! R; k' q8 l. s
但係佢之前又話佢想同cd攪
+ x& _. u/ d/ L# w& B& p. t又話自己有老婆自己唔cd既
) J. ?, V2 k$ s( e+ X. m: c有無人明佢想表達乜?

我覺得直男唔會對住CD 打JJ